WWE “205 Live” 2017. január 3. – Tajiri csatlakozik a divízióhoz

008_205_01032017jg_0073-0efc6f3ead696b8035d0eccfd0a5d185

Az új év első 205 Live adása következik, ami alatt kiderül, hogy Perkins képes lesz-e megállítani a megállíthatatlannak tűnő Neville-t, valamint, hogy a veterán Tajiri milyen kihívással találja szemben magát azt követően, hogy csatlakozik a Cruiserweight divízióhoz.

A kezdő meccs előtt egy visszatekintést láthatunk a múlt hét főeseményére, amiben Swann komoly verést szenvedett el Neville-től, aki csak a divízió királyának nevezi magát. A bajnok nem volt képes megjelenni már az előző esti RAW-n sem, ellenben a korábbi címvédő Perkins-el, aki legyőzte Kendrick-et – megváltva ezzel magának egy lehetőséget a mai adás főmeccsére Neville ellen.

Elsőként a korábbi háromszoros Cruiserweight bajnok Tajiri érkezik, akinek aktuális ellenfele egy NXT-s fiatak, Sean Maluta.

Tajiri vs. Sean Maluta

Tajiri nem vacakolt sokat, percek alatt intézte el ellenfelét, amihez mindössze egy könyökösre, valamint két jól irányzott rúgásra volt szüksége.

Brian Kendrick jelent meg a szorítóba, hogy gratuláljon a győzelemhez, valamint, hogy üdvözölje Tajiri-t a 205 Live-on, ám a Japán szupersztár átlátott Kendrick stratégiáján és a kézfogást követően lefújta őt a Green Mist-tel, amitől Kendrick vergődve terült el a szőnyegen.

Jack Gallagher vs. Tony Nese

Nese legutóbb Cedric-et győzte le, Gallagher pedig Daivari-t leckéztette meg, így mindketten magabiztosan készülhettek erre az összecsapásra, ami az elsőhöz hasonlóan hamar véget ért. Daivari jelent meg Gallagher mögött lábra támadva, amit követően kiadós verésben részesítette az Angol úriembert.

Alicia és Cedric beszélik meg az elmúlt időszak történéseit, amikért Foxy érzi magát felelősnek. Cedric nyugtatja, miszerint ami a ringben történik az kizárólag csak az ő felelőssége. Alicia valemelyest megnyugszik, aminek egy csókkal ad nyomatékot.

Mustafa Ali vs. Noam Dar

Ali legutóbb hazai közönség előtt győzött Chicagoban, Dar viszont két hete kikapott Cedric-től. Kiegyenlített csata volt, Noam azonban nagy lendületében beleszaladt ellenfele csizmájába, amit a Splash és a kopogtatás követett. Meglepetéssel felérő győzelem Ali számára.

Neville vs. TJ Perkins

A tisztes helytállás megvolt TJP részéről, de többre ő sem volt képes Neville ellen. A Gravitáció számkivetettje elképesztő dominanciával és magabiztossággal szerepel, amit egyelőre megjósolni sem lehet, hogy ki lesz képes megtörni. Neville ugyanazzal a Suplex-el tett pontot a csata végére, mint múlt héten.

A kérdés innentől az, hogy mikor kerül a bajnoki öv is a derekára.

One comment on “WWE “205 Live” 2017. január 3. – Tajiri csatlakozik a divízióhoz

  1. Jobb adás volt mint a Smackdown. Külön örülök hogy kezdenek végre történetek köré építeni a mérkőzéseket. Tajiri-t már most bírom, Jack Gallagher meg jelenleg az egyik legszórakoztatóbb és legtehetségesebb emberke a wwe-ben.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s