WWE “205 Live” 2016. november 29. – Címmérkőzés a premier adáson

001_205_11292016cm_0020-b65eaea22c2d5956c9c3edad7f636e15

Elérkezett a Cruiserweight divízió saját műsorának nyitó adása. A SmackDown Live helyszínén, azaz a Dél-Karolinai Egyetemen járunk. Máris egy hatalmas pozitívumot könyvelhetünk el a kommentátorok felállásában, hiszen Mauro Ranallo, valamint Corey Graves mellé ezen az estén Austin Aries csatlakozik, aki jelenleg szemsérülése miatt harcképtelen az NXT-ben.

A bejáratnál már ott sorakoznak a Roster tagjai, akik egyenként kerülnek bemutatásra. Rich Swann, TJ Perkins, Jack Gallagher, Ho Ho Lun, Gurv Sihra, Harv Sihra, Noam Dar, Tony Nese, Drew Gulak, Ariya Daivari, Cedric Alexander, Lince Dorado, Akira Tozawa, Mustafa Ali, Gran Metalik, valamint a jelenlegi bajnok Brian Kendrick.

Swann és Kendrick között lezajlik egy kis verbális csata, hiszen az adás főmérkőzését ők vívják, Kendrick-nek kockára kell tenni bajnoki címét Rich ellen, aki az elmúlt hetekben kétszer is legyőzte őt.

Bollywood Boyz vs Tony Nese & Drew Gulak – Tag Team mérkőzés 

Az indiai páros kisvideójából kiderült, hogy céljuk egyértelműen a WWE Tag Team öveinek megszerzése a jövőben. A lagymatag közönségnek szimpatikus volt a páros teljesítménye, a csata elején tökéletes összhangban dolgozták meg Nese-t, akit az első adandó alkalommal beváltotta Gulak-ot. Nese és Gulak helytállt ameddig csak lehetett, de sokkal összeszokottabb ellenfelik ellen nem volt komoly fegyverük. Csattant a dupla Superkick Gulak állán, majd jött a kopogtatás, ami a Bollywood Boyz győzelmét eredményezte.

Tom interjúvolja az öltözőben Kendrick-et a ma esti meccsről. A Bajnok azt tanácsolja Tom-nak, hogy ha ő egy hazárdjátékos, tegyen fel rá mindent. Foley feltette rá a Survivor Series-en az egész divíziót.. Kendrick elismeri, hogy Swann jó, de a hátránya az, hogy fiatal. Kockázatott vállal, ami miatt összeroppan. Hibát követ majd el, Kendrick pedig kihasználja.. Perkins is megérkezik, aki egyértelműsíti Kendrick-ben, hogy hamarosan érnyébe lépteti a visszavágóját.

Jack Gallagher vs Ariya Daivari

Nagyon érdekes csatát láthattunk, Gallagher kissé furcsa stílusban birkózta végig a meccset, ami alatt nem egyszer totál bolondot csinált ellenfeléből. Az Angol úriember igazolta hírnevét, a közönség pedig hamar mellé állt. A sok bohóckodásnak mondjuk majdnem meglett a hátulütője, Daivari egy ponton észhez tért és komoly manőverekkel támadta ellenfelét. Végül azonban a papírformának megfelelően alulmaradt, Gallagher kivégezte őt a Dropkick-el.

Következik a főmérkőzés, de előtte Rich Swann kisvideóját tekinthetjük meg.. Swann elárulja, hogy 25 éves korára több mindenen ment keresztül, mint a legtöbb ember. Édesapját 12, édesanyját pedig 16 évesen vesztette el. Mint mondja – a ring mentette meg az életét. Bejárta a világot, csiszolta a tudását, ma pedig karizmája és energiája különbözteti meg a többiektől. Bebizonytotta, hogy az álom valóra válnak függetlenül attól, hogy mi van az útvonaladban.

The Brian Kendrick (C) vs Rich Swann – Cruiserweight Bajnoki Címmérkőzés 

Kitűnő mérkőzést láthattunk, Swann minden csepp erejével kapaszkodott ebbe a sanszba, ami egyben élete lehetősége is. Kendrick egyszerűen nem talált fogást ellenfelén, sem komolyabb mozdulatai, sem a trükkök nem voltak elegendők ahhoz, hogy Swann megtörjön. A kihívó végül 3 (!) egymást követő Heel Kick-el mészárolta le a bajnokot, aki nem volt képes kitörni a kopogtatásból.. Rich Swann az ÚJ WWE Cruiserweight Bajnok! 

Swann a meccs utáni interjúban, édesanyjának ajánlotta ezt a győzelmet!

20161129_205_swanninterview-d163637780cf5eb49d5ce6bddfd8ed78

Swann harmadszor is legyőzte Kendrick-et, akinek ez már a bajnoki címbe került.

Folytatás jövő kedden, reményeink szerint már olyan nevekkel is, mint Perkins, Cedric Alexander, Tozawa, valamint Gran Metalik.

One comment on “WWE “205 Live” 2016. november 29. – Címmérkőzés a premier adáson

 1. Kicsit furcsa, hogy az sd helyszínén van a raw műsora…:D
  De azt olvastam, hogy megszűnik a superstars és a helyét ez a műsor váltja fel.
  Szóval nem lehet, hogy a jövőben a raw után fog menni a superstars helyett?
  Csak mert úgy logikusabb lenne.
  Legalább is nekem nagyon fura volt az sd díszletét látni.
  Vagy az is lehet hogy a következő drafton az aktuális cw bajnok átdraftol az sd hez és megy vele az egész részleg.
  De ha ezt akarták volna, akkor múlthéten meglépték volna Kalisto győzelmét, szóval nemtudom.
  De az adás amúgy tök jó volt, örülök hogy ebből is lesznek összefoglalók, és Rich győzelmének is nagyon örültem, megérdemelte.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s