WWE “205 Live” 2016. december 27. – Neville nagy lehetősége

034_205_12272016mm_3856-e861f95a818b600c2886e84c37f0eda6

A SmackDown-t követően továbbra is Chicago a helyszínünk, a terepet pedig a Cruiserweight divízió tagjai veszik át. Az elmúlt két hét Neville-ről marad emlékezetes, hiszen a “gravitáció számkivetettje” egy Heel Turn-t követően rátámadt a bajnokra. Célja nem több, mint abszolút legjobbnak lenni a Cruiserweight-ek között. Az első lépést már ma este megteheti, ugyanis főmérkőzésünkön Neville kontra Rich Swann csatát figyelhetünk majd, de egyelőre még nem címmérkőzés keretein belül.

Tony Nese vs. Cedric Alexander

Nese mellett ezúttal is ott volt Gulak, Cedric mellett pedig Alicia. Alexander szereplése igen változó, legutóbb például győzni tudott. Ezen az estén valószínűleg stabilizálni szerette volna ezt a szokást, de a ringen kívüli közjáték ismételten elterelte a figyelmét, amit követően Nese behúzta a győzelmet.

Mustafa Ali vs. John Yurnet

Ali hazai közönség előtt szerepelhetett, és ennek megfelelően le is győzte ellenfelét a Splash-t követően. Könnyed győzelem a fiatal szupersztár számára.

Jack Gallagher vs. Ariya Daivari – Gentlemen’s Duel

Gallagher úriember módjára kívánta egyszer s mindenkorra rendezni a sérelmeket riválisával, aki viszont ahogy arra számítani lehetett ezúttal is a könnyebb és piszkosabb módszer akarta választani a siker érdekében, de Gallagher ismét résen volt, és alaposan ellátta Daivari baját.

Neville vs. Rich Swann

Neville tökéletesen elvégezte azt, amit tervezett. Előbb megnyerte a mérkőzést, majd ráadásként egy kiadós verésben részesítette a bajnokot, aki képtelen volt a saját lábán elhagyni az arénát.

A két szupersztár viszálya tehát tovább folytatódik az új esztendőben is, Neville pedig ezzel a győzelemmel vélhetően megváltott magának egy title-shotot Swann ellen. Továbbra is várat magára Tozawa, valamint Gran Metalik debütálása, reméljük hamarosan ők is láthatók lesznek.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s