6 comments on “Bryan és Angle TakeOver jelenése a második Shake-up egyértelmű jelzése?

 1. Pár dolgot el tudnék képzelni, pl Styles és Miz cseréjét, nagyon kéne Miznek és igazából Styles sem járna rosszul, valamint ezek után muszáj átrakni Corbint a Rawra, mert SD-n elásta magát, Samoa Joet pedig szívesen megnézném SD-n

  Kedvelés

  • Styles nagyon rosszul járna, főövre semmi lehetősége nem lenne, márpedig ő nem egy állandó mid card bajnok karakter, még úgy sem ha bajnok teszi az övet. Corbinnal én várnék még, szinte biztos vagyok egy nagy kárpótlásban számára. Joe egy hónap alatt világbajnok lehetne az SD-n.

   Kedvelés

   • Aj szerintem megállná a helyét a rawon, a világ legjobb pankrátorát biztos, hogy nem ásnák el, de én csak akkor raknám át ha Brock már kikerült az universal cím közeléből.
    Corbinnak pedig szerintem vége.
    Minden jel arra utal, hogy berágtak rá, és mindent elvetettek vele kapcsolatban.
    Ha terveznének vele valamit, akkor nem vették volna el tőle a táskát, vagy ha mégis, akkor nem verették volna meg Cenával.
    A rawon pedig még úgysem állná meg a helyét, neki reszeltek, nemtudom mit csinált, elvileg felelőtlenül bánt a twitterrel, de ezt akkor sem érdemelte volna.

    Kedvelés

    • Amíg kb 3-an vesznek részt az övefeudban ( Lesnar, Strowman, Reigns), addig nem hiszem hogy AJ tudna kezdeni valamit főöv szinten. Természetesen megállná a helyét, ezzel teljesen egyetértek, de Lesnar mellett Strowmannak is kell kerülnie a képből, addig nem nagyon lesz mozgás az öv körül. Joe-t már kivették a sztoriból, Romant is egy időre, lehet hogy mindketten megküzdenek Cenaval. Igazából csak arra vagyok kíváncsi hogy Joenak odadják-e Cenát vagy sem. Mert Romannel biztosan elveretik, amit nem igazán tartok helyesnek. Mindenkire kell egy counter. Min. 1. Jelen állás szerint Romannel mindenkit el akarnak veretni előbb utóbb szerintem.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s