2 comments on “Amiknek be kell következni a SummerSlam-en

 1. Lesnar tuti nem fog övet veszteni ilyen kikötéssel tuti nem. Mahalt én se bírom igaz Ortont se de azért Orton sokkal többet tett és ért el pankráció világába mint Mahal és 3x megvereti vele.
  Ott van Ziggler vele se kezdenek semmit se pedig azt mondták hogy ő a következő Shawn Michaels.
  Rollins és Ambrose is csak teng kb max tag team bajnokok lesznek de utána? Wyatt és Balor is csak tengődik pedig bíztam benne hogy Wyatt láthatunk egy bajnoki pályafutást de a mostani mezőnyt nézve erre a közeljövőbe esély sincs.
  Az meg már nagyon lol Fandogot elrabolták föl­dönk­ívű­liek. Anális beültetése nem volt véletlenül? 😀 Szerintem kreatívoknak ötletük se volt erre vagy csak szimplán túl sokat nézték éjjel a függetlenségnapját.
  Joe vs Lesnar meccset simán el lehetett volna adni öv nélkül én bírom Lesnart mert jó meccseket nyom le ha elvan engedve és a partnere is bírja a strapát. Nakamaru hát nem hiszem hogy bajnok lesz pláne hogy Vince pikkel rá Cenával történtek miatt max úgy nyerhet ha utána Corbin azonnal lecsap rá. abba egyetértek WWE-vel hogy kell egy Shake up.

  Kedvelés

 2. Brock szerintem (sajnos) címet fog védeni, még lesz valami a no mercyn (vagy nem emlékezzünk csak vissza, hogy a paybackre is hirdetve volt és mégis levették) utána pedig megint bajnok nélkül maradunk…
  Bárki a három közül bárki, ők a raw top sztárjai, nagyon bízom benne hogy hátha…
  de nemhiszem
  Braunt nagyon szépen felépítették, azt hittem úgy fogja végezni, mint Harper, vagy Rowan, de talán ő jött ki legjobban az egykori Wyatt Familyből, ő a wwe következő nagyembere, a kerektere már van olyan erős, hogy bajnok legyen, nem úgy, mint a jobberből lett bajnoknak…
  Joet örülök, hogy itt látom, azt hittem, hogy a Rollins feud után e fog tűnni, de jött Strowman sérülése, és minden megváltozott, derekasan helytállt Brock ellen, a feudjuk is élvezhető volt, a tna és az nxt egykori arca most a raw arca lehetne, kétség kívül megérett rá.
  Romant meg nem kell bemutatnom, 3x-os wwe bajnok, rr győztes, az ember aki (talán) nyugdíjazta Takert ő már régen készen áll arra, hogy a raw arca legyen, ha most nem lesz övváltás, akkor majd a wm en ő lesz az aki végül átveszi a stafétát, de addig maradjunk bajnok nélkül?
  Brock már elvégezte a dolgát, az öv fel lett futtatva, sokáig nála volt, de ideje lenne átadni a stafétát olyannak, aki full timer.
  De szerintem ebből most ne lesz semmi.
  Az egyik bajnok idénymunkás, a másik meg alibi bajnok…
  Még Nakamuraban, vagy Corbinban bízok, hogy legalább az egyik brandnak legyen már egy normális bajnoka.
  Mégis hogy gondolták ezt de most komolyan?!
  A raw övét kivonják a forgalomból egy part timerrel, a wwe címet pedig, aminek már több, mint 50 éves múltja van, odaadják egy jobbernek csak úgy.
  Mégha mitb-t nyert volna vagy valami, de nem csak így ripsz-ropsz egyik héten még jobbol, másik héten már kihívó a címért, a következő héten lenyomja az sd legnagyobb sztárjait, aztán tessék 1 hónap alatt hiteles bajnokot csináltunk a jobberből ja bocs nem.
  És még csodálkoznak, hogy nem vevők rá Indiába, ha ezt anno Khalival csinálják meg egy szavam sem lenne, mondjuk világbajnok volt egy darabig és kapta a pusht, de tudjuk, hogy a végén mi lett belőle…
  Tudom, hogy már mondtam korábban de jelenleg Bobby Roode az egyetlen hiteles világbajnok a wwe-ben, bár nem tudom, hogy az nxt öv egyáltalán annak számít e, de az én szememben most többet ér, mint a másik 2…

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s