Világbajnoki címre váltja Undertaker legyőzését Roman Reigns?

Mához két hétre a brooklyni Barclays Centerben negyedszer avanzsálhat világbajnokká, Roman Reigns. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy megnyeri a Universal övért kiírt Fatal 4 Way összecsapást.

Áprilisban, a WrestleMania 33 főmeccsén Undertaker-t múlta felül, s egyúttal vonultatta vissza.
A történelemben rajta kívül mindössze egy személy, a jelenlegi Universal Bajnok mondhatja el magáról, hogy legyőzte a DeadMan-t a legnagyobb színpadon. 2014-ben a streak megtörését követően, Brock Lesnar világbajnoki uralomra váltotta a Fenomén detronizálását.

Reigns képes lehet ugyanerre?
Az esély megvan rá, bár talán nem akkora, mint hogy Lesnar távozik címvédőként a SummerSlam-ről.
Roman mellett szól, hogy az ominózus győzelem óta nemigen tudják őt tartóztatni. Egyenlő feltételek és fair körülmények mellett, a WrestleMania óta begyűjtötte Wyatt, Rollins, Bálor, valamint Joe skalpját is. Vereségei rendre bezavarásnak, vagy épp a történet szerinti közel sem 100%-os fizikai állapotának voltak köszönhetőek.
Ellene szól, hogy Heyman pletykák szerint Joe-t favorizálja backstage, a rajongók Strowman-t látnák bajnokként, nem utolsó sorban pedig az, hogy ha valóban össze akarják hozni a Taker-t legyőző két Szupersztár csatáját, akkor azt a legelőnyösebben úgy tehetik, mint 2015-ben, vagyis, hogy Lesnar világbajnokként, míg Reigns kihívóként érkezik a WrestleMania-ra.

A SummerSlam felé vezető út következő állomásán – egy héttel a Triple Threat megnyerését követően -, a holnap esti RAW-on Braun Strowman-nel néz szembe egy kíméletlennek ígérkező Last Man Standing során. Kérdés, hogy mennyire lesz zavartalan a csatározásuk annak fényében, hogy Lesnar is hivatalos az adásra, illetőleg Joe-ról sem szabad megfeledkezni, hisz a legutóbbi epizód során Reigns őt pinnelve aratott hatalmas győzelmet.

Reklámok

Világbajnoki címre váltja Undertaker legyőzését Roman Reigns?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nekem Lesnar hihető, szeretném ha maradna bajnok. Sámoa Joe nekem nem jön át ( NXT -ben még igen de ez itt szerintem nagy falat neki) . Az óriás ogre még RR csináljon még pár meccset.

    Kedvelés

  2. Nekem Lesnar hihető, szeretném ha maradna bajnok. Sámoa Joe nekem nem jön át ( NXT -ben még igen de ez itt szerintem nagy falat neki) . Az óriás ogre még RR csináljon még pár meccset.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s