A SmackDown kedd esti epizódjának main event-jének keretein belül, lezajlott a sokak által csak álommérkőzésként aposztrofált küzdelem John Cena és Shinsuke Nakamura között az első számú kihívó jogáért.

Tévés meccs lévén, az egyébként PPV esetben várható tűzijáték elmaradt. Cena-nak két AA is kevés volt, a harmadik előtt Nakamura kontrázott, majd kiosztott egy Exploder-t, amit követően értékesítette a győzelmet érő Kinshasa-t.
A Strong Style királya megváltotta hát jegyét a nyár legnagyobb eseményének másik világbajnoki címmérkőzésére, ahol a május óta regnáló bajnok; Jinder Mahal lesz az ellenfele. A Modern Day Maharaja egyáltalán nem tart újdonsült kihívójától, s egész biztos benne, hogy ő sem tud majd gátat szabni az uralmának.
Tegnap kijöttek a korai odds-ok is, melyek értelmében pillanatnyilag, hacsak egy hajszállal is, de Jinder az esélyesebb. Függetlenül ettől arra mutatkozik nagyobb sansz, hogy Nakamura felülkerekedik a PPV-n. Jelentések szerint nem halad a jó, pontosabban várt irányba a Mahal nevével fémjelzett indiai törekvés, így különösebb ok sincs rá, hogy továbbra is rajta tartsák az övet. Shinsuke megverheti, más kérdés, hogy első körben pusztán amiatt, hogy a heel-ként ténykedő Corbin dolga mintaszerű legyen a Money in the Bank táska beváltásánál.
Amire akár már a SummerSlam-en sor kerülhet. Mindezt nehéz volna megjósolni biztosra, de korántsem lehetetlen annak tükrében, hogy Corbin gálára esedékes viszálya Cena ellen csak egyszeri meccshez vezet, ugyanis a Franchise ősszel átvonul a RAW-ra, hogy aztán a szeptemberi No Mercy-n már a vörösök kötelékében dolgozzon.

Hamarosan mindenre fény derül, hiszen két és fél hét múlva SUMMERSLAM!