Roman Reigns kihívta Undertaker-t Szingapúrban

Roman Reigns a WrestleMania 33 főeseményén beváltotta ígéretét, és padlón tartotta a valaha volt egyik legnagyobbat. Undertaker-t azóta se láthattuk a szervezet kötelékében, és a többség szerint ez volt a Fenomén utolsó fellépése.

Legyőzője viszont nem venne erre mérget. Szerdán a szingapúri Live Event főmeccsét követően, Roman Reigns mikrofont fogott. Elmondta, hogy véleménye szerint Undertaker revansot akar venni rajta, ami ellen Roman-nek momentán semmi kifogása.

Amennyiben a Dead Man harcot akar a Big Dog-gal, pontosan tudja, hogy merre találja meg őt!

Taker mostanság egyre többet tűnik fel a közösségi médiában, köszönhetően feleségének. Természetesen vad találgatások már eddig is szóltak arról, hogy a DeadMan megtámadja majd Reigns-t a Great Balls Of Fire-ön, ami egy visszavágóhoz vezetne a SummerSlam-re.
Live Event ide vagy oda; Roman váratlan nyilatkozata egész biztos, hogy csak olaj a tűzre. Persze valószínűtlen, de a gondolattal sosem vétek eljátszani.

Reklámok

Roman Reigns kihívta Undertaker-t Szingapúrban” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Taker a legnagyobb kedvencem de nem nem és nem. Ugyan azt eljátsszák amit 2015-ben Lesnar ellen, nem győzhet most se nem fogja legyőzni a WWE kikiáltott jövőjét. A történelem egyik legmeghatóbb és legszebb (számomra) visszavonulását tette meg Orlandóban. És az a varázs amit hátra hagyott nem lesz újra megismételhető. Hiába írják hogy a bosszú hajtja, ami a visszavonulása alatt történt nem ad rá okot miért bosszút állni. Engedjék el, én sokkal szívesebben megnéznék egy dokumentum filmet a Streak megtöréséről és a visszavonulásáról elsősorban, az Univerzum illetve a Roster reakciójáról interjúkról stb…
    Ha már bosszú akkor inkább Kane igaz hogy az SD-hez tartozik de már nagyon régen nem láttam, tudni mi van vele ?

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s