3 comments on “Szinte biztos, hogy Brock Lesnar elveszíti a Universal övet a SummerSlam-en?

  1. Nem csak azért Lesnarra kell ám mindent kenni amióta volt ez a nagy Shake Up!! Mindenkit akiket tudtak át hoztak a Rawra és jóval erősebb is lett a TT részleg és a Női vonal is, de egyik vonallal sem tudnak mit kezdeni a TT résznél a Revival is csak vergődik úgy ahogy vergődött a SWAFT os srácok is, emelett nyomatták nekünk a dög unalmas hardyék feudját Sheamusék ellen, akkor minek maradt is a Revival vagy a már fel bontott SWAFT??? Mind a mellet Alexa Billsnek most ki is a kihívója mert lenne egy pár Micki James, Nia Jax, Sasha, és velük sem tudnak mit kezdeni. Nem tudom hogy a cikk írója egyet értene e velem de nem csak a fantom bajnokak köszönhetik a nézetségi hiány mert ennél a TT és Női Rosternél ennyi emberrel jóval többet ki lehetne hozni személyes véleményem szerint!!!!

    Kedvelik 1 személy

  2. Tény hogy nem kéne egy láthatatlan bajnok de erre fog rossz nézettséget az szánalmas. Inkább arra vall hogy műsor moslék tehát inkább kreatívak a hibásak.

    Kedvelés

  3. A 2015 ös Summerslamet elvesutette Taker ellen Brock mert a Hell’s Gateből nem tudott szabadulni csak elájúlt. Attol h Paul Heyman őt nevezi győztesnek míg a bíró szerint Taker a győztes 😉

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s