A WWE elhúzta a mézesmadzagot a rajongók előtt: Undertaker visszatérhet?

Alig több, mint egy órával a WWE egy elég érdekes bejegyzést tett közzé a Facebook oldalán, amire a rajongók rögtön felkapták a fejüket. Persze lehet, hogy teljesen alaptalanul, de ebben a cikkben a lehetőségeket fogjuk kivesézni, hogy senki se érjen meglepetés, ha esetleg mégsem az történik, amire számít.

Az alaphelyzet a következő: megjelent egy poszt, amiben az állt, hogy “Nem ölheted meg a Halott Embert. #BLN1 #ThisMonday “

Első körben vegyük górcső alá azt, amire a kép és a szöveg láttán szinte mindenkinek beugrik: hétfőn visszatér. Habár a WrestleManián látottak alapján joggal feltételezhetjük, hogy Undertaker visszavonult, mégsem annyira teljesen lehetetlen a dolog. Emlékezzünk csak vissza egy igenfontos dologra: elég ritka volt az olyan esetek száma, amikor Taker csakúgy elviselte a vereséget, és nem tért vissza a bosszúvágytól vezérelve. Már ez megalapoz egy esetleges visszatérést, viszont a legfontosabb dolog ami erre enged következtethetni, az, hogy Roman-nek lesz valamiféle bejelenteni valója hétfőn a SummerSlam-mel kapcsolatban. Valami olyasmi bejelenteni való, ami a WWE szerint egy elég nagy dolog. Mi van akkor, ha ez egy Open Challange lesz? Mindenki Braunra fog számítani – többek között Roman is – aztán megszólalnak a harangok. A Halott Ember visszatér, hogy bebizonyítsa, nem olyan egyszerű Őt a padlón tartani, és előbb-utóbb visszatér bosszúra szomjazva.

Még a visszatérős esethez fontos adalék az is, hogy Takernek bizony Braunnal is van már egy félig-meddig megkezdett viszálya. Tekintve, hogy Taker gyakorlatilag egy ketyegő óra, jó lenne minél hamarabb befejezni ezt a feudot is, és akár egy Triple Threat meccs keretében ez sorra is kerülhet a SummerSlam-en. A visszatéréses elméletet tovább erősíti, hogy a vezetőség nagy része úgy gondolja, még nem vonult vissza, és még van benne egy nagy meccs.  A WrestleManián látott jelenet egy teljese mértékben méltó visszavonulás lett volna, viszont azt se feledjük, hogy számtalan alkalommal hittük azt, hogy visszavonult, aztán újra és újra ringbe lépett.

A második eshetőség már nem fog annyira tetszeni azoknak, akik felkapták a fejüket az első láttán. A kép és a szöveg egy promóció lehet a WWE 2k18 egyik új játékmódjához. Természetesen erről a játékmódról nem tudni semmit, csupán spekuláció lehet, hogy a WWE legnagyobbjairól fog szólni, és azok pillanatait, meccseit lehet újrajátszani.

Bármi is az igazi jelentése az egésznek, a WWE biztos lehet abban, hogy ezzel rengeteg nézőt fog a televíziók elé csalogatni, hogy a RAW-on megtudják mi is ez az egész.

Reklámok

A WWE elhúzta a mézesmadzagot a rajongók előtt: Undertaker visszatérhet?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Csípőműtéttel a háta mögött biztos vagyok benne, hogy nem fog hétfőn visszatérni, borzasztó nézettségi hétfői adatok miatt most mindent megpróbálnak bevetni. Szerintem Rollins promoja és ez a kép is az új WWE gameről fog szólni amit általában tényleg ilyen nyár elején szoktak elrajtoltatni. Messze még a SummerSlam, de szerintem Takert nem lehet olyan formába hozni, hogy esetleg egy triple threatet is bevállaljon.

    Kedvelés

  2. én szeretem Takert meg minden és minden meccsét megnéztem de be kéne már fejeznie karrierjét és szerintem csak egy kacsa hogy néző csalogató legyen de ha már ezt meglebegtetik akkor nagyon sz@r lehet a helyzet.
    Az ő ideje már lejárt akármennyire is szeretem azt amit ringbe művel mellesleg ha ezzel próbálja növelni nézettségét wwe és csak komolyan hazugság akkor eléggé nagy rohadékok.
    Mindenesetre tiszteletem Takernek és remélem jobban van és nem tér már vissza az ő érdekébe.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s