8 comments on “RAW Preview június 12. – A Fenevad visszatér

 1. Brock visszatérését kell megemlíteni pozitívként akkor már rég rossz, már pedig ez az igazság. Engem legjobban az érdekel, hogy mihez kezdenek a 4 main eventerrel talán a nyarat elhúzzák egy Rollins vs Wyatt meccsel és a Reignsre értelemszerűen Bálor jutna hiszen miatta vesztette el a fatay 5 way meccset vagy akkor visszahozzák rá Strowmant ez még lehetséges megoldás és a PPV-n meg döntő meccs a feudban. Csajok abszolút hidegen hagynak, picit a tag-team rész is ha csak nem Matt turnölne Jeffen, és jön a szappanopera 4. része, hogy vajon kitámadhatta meg Enzot. 😀 Különben itt is lehetne jól alakítani ha Cass turnölne és lecsapná Enzot akit Show jönne menteni így lehetne egy Show vs Cass meccs is akár ami azért egészen jól hangzik. WWE lusta bookingot ismerve egyébként végén kiderül, hogy hát mégis csak a Revival csinálta az egészet, és így egy fantasztikus SAWFT vs Revival kezdődhet majd el. Miz – Maryse párosban meg még mindig van potenciál, új ellenfél ellen ha lecseng az Ambrose elleni feud megint biztos újítani tudnak majd.

  Kedvelés

   • Így sokkal hitelesebben adja a heelt, élete legjobb évén van túl és ehhez Maryse is nagyban hozzájárult.

    Kedvelés

     • nem nem kellenek…
      Attól hogy a való életben is Miz felesége nem kell elvenni mellőle, sőt…
      Azok a promok, amiket együtt csinálnak nagyon hitelesek és jók, semmi értelme nem lenne szétszedni őket, így miz is sokkal jobban tud hatni a nézőkre, sokkal jobban játssza a heelt és ezek a “beautiful, sexy woman” promok is nagyon jók, nem lehet nem kifütyülni.

      Kedvelés

     • azt mondod szerinted “stabilabb lehetne a karaktere” de Maryse volt az aki stabillá tette.

      Kedvelés

     • El kell tüntetni Deant az Inti öv mellől és kész, ennyi változás nekem bőven elég. Miz utána majd a kezébe veszi a dolgokat ne aggódj 😀

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s