Ambrose sorsa már meg is van pecsételve? – Miz hétszeres IC Bajnokként távozhat az Extreme Rules-ról

Nem lesz könnyű dolga, és tulajdonképp saját magának köszönheti, hogy elveszítette a Bajnoki előnyt. De vajon ezzel együtt az övet is bukja? Dean Ambrose-nak a vasárnapi Extreme Rules-on minden önuralmára szükség lesz, ugyanis ha a mérkőzésvezető diszkvalifikálja – Miz automatikusan megnyeri a meccset, s vele együtt az Interkontinentális Bajnoki címet.

A Wrestling Observer Radio legutóbbi kiadásában azt firtatták, hogy vajon milyen kimenetellel zárul majd a címmérkőzés. A portál úgy tartja, hogy Elias Samson rátámad Miz-re, ennek köszönhetően a bíró kénytelen lesz diszkvalifikálni Ambrose-t, aki így elveszíti a küzdelmet az övvel együtt.

Ha nyer, Miz a hetedik IC uralmát kezdi meg és már csak két regnálással lesz lemaradva a rekorder – kilencszeres címvédő – Chris Jericho mögött.

Reklámok

Ambrose sorsa már meg is van pecsételve? – Miz hétszeres IC Bajnokként távozhat az Extreme Rules-ról” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nem Ambrosenak áll a zászló, ott van Maryse + Miz okosan maga ellen “uszította” Samsont is így elég nagy eséllyel indul és valljuk be talán jobban is kell most Miznek az IC öv mint Ambrosenak.

    Kedvelés

  2. Jericho az egyik podcast-jában azt mondta ha Miz eléri az ő rekordját biztosan nem fogja hagyni, hogy be is előzze 😛
    Megnézném őket együtt, akár ez egy WM retirement mérkőzés is lehetne Jericho részéről..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s