8 comments on “Big Cass, vagy a Revival?

 1. Jó meglátás kevés a TT. Nekem nagyon úgy tűnik/tűnt mégis Cass lesz a tettes, bennem leginkább az a mozzanat keltette azt a benyomást, amikor Cass próbálta felsegíteni Enzo-t de ő inkább elhúzta talán a karját. Mindenesetre kevés a csapat valakiket vagy hamar össze kell rakni vagy fel kell építeni. Hardykat már most unom bár ehhez hozzájárul a nem túl izgalmas és még kevésbé változatos végkimenetelű meccseik Cesaroék ellen. Ez sajnos 2 oldalas jelenleg. Gallowsék kisebb szerepet kapnak nem kevés ideje. Golden Truth felbomlott, Slaterék nem sokat szerepelnek és akkor most ez a jelenlegi helyzet Enzoékkal.
  Ezek a tények, innentől spekulálok.
  Nos a Hardyk adottak de ha jól olvastam (nem csak itt) ők inkább a szóló karrierben jeleskednének. Így kénytelenek előbb-utóbb leadni az övet. Mivel jelenleg kevés csapat van akinek leadhatnák az öveket, konkrétan 2. El tudom képzelni, hogy most előbb szereznék meg az övet Cesaroék, különben nagyon hamar kivérezne az a TT.
  Slater és Rhyno, max ha Hardyék turnt vennének, de annak nincs értelme. Jelenleg Slaterék sajnos nem szerepelnek sokat.
  Gallows és Anderson, szeretném azt elképzelni, hogy valahogy stablebe tömörülnek Bálorral, azaz megvalósul a Bálor Club. Egyrészt jelenleg 3 babyface van: Rollins, Reigns, Bálor. Ez túl sok. Rollins kedvelt, Reigns Reigns marad, szerintem adná magát egy belátható időn belül megtörténő Bálor turn. Andersonék és Bálor is sokat nyerne vele.
  Plusz Reigns is.
  Én ugyan sok értelmét nem látom, de gyakorlatilag a Shield szétbomlása óta felmerül a kérdés mikor lesz újra Shield. Úgy érzem, hogy bár túlnőtték a Stable-t és valóban jobban áll nekik a szólókarrier, de 1, ez most egy olyan ziccer, ami lehet egy draft múlva már nem valósulhat meg, 2, Reignst megerősíthetné. Plusz ha van erősebb ellenfél aki ellen küzdhetnek, teszem azt egy Bálor Club, akkor még talán működhet is, a másik két személy gyengülése nélkül is. Erre a forgatókönyvre persze kevés esély van, de azzal szerintem számolni lehet, hogy a következő draftig, ha csak rövidebb ideig is de a Shield összeállhat.
  Titus és Apollo: itt formálódik valami, de nem biztos, hogy TT. Ha mégis akkor valakin fel kellene erősödniük, Crews-hoz végre személyiséget hozzábaszni. Szerintem anno a Prime Time Players túl kevés ideig volt TT bajnok pedig sokadik nekifutásra voltak overek végre, plusz meg is volt szopatva Titus 3 hónapig, tőle nem sajnálnám. Crewstól sem.
  Revival: ha nem ők és úgy érzem nem ők, kíváncsi vagyok miben sántikáltak.
  Összességében nem bánnám ha tényleg Cass lenne a tettes, mindnhogy alaposan megkavarná az állóvizet ami most nem árt.
  Remélem jövü héten közelebb leszünk.

  Kedvelés

 2. Érthetetlen, hogy mi folyik tag-team részlegen mind piros mind kék oldalon. Rawnál jó Hardyék nagy lyukat töltöttek be. Értelmes face csapat a SAWFT süllyedésével nem maradt, de most egy face csapat maradna hát nagyon necces ötletnek tartom. DIY szétválásával szerintem nem járt jól senki sem, a TM61 hova tűnt NXT-ből őket kellett volna jól felépíteni, most AoP ellen megy majd az a két hústorony és utána hatalmas kérdőjel… Vhogy hagyhatnának itt kérdőjelet és SummerSlamen vagy a Hardyék brokenüljenek meg vagy akkor turnöljön Cass most még talán túl korai lenne, de a kézfogás Gravessel nagyon meglepő volt.

  Kedvelés

 3. A SAWFT feloszlik, helyette ott a Revival. Később feloszlik a Hardy Boyz VAGY végül mégiscsak Broken-ek lesznek (mostanában hallani olyanokat, hogy a Broken-t használhatja a Hardy, de valamilyen jogi megkötéssel).

  De ha a Hardy-k feloszlanak, helyettük felhoznak valakiket az NXT-ből. Vagy adnak egy jobb attitűdöt egy csapatnak. (én pl. szívesen megnézném az Ascension-t kicsit normálisabb, hitelesebb finisherrel)

  Kedvelés

   • Authors of pain szépen lassan leadja az öveket a Heavy Machinerynek. Aztán a frissen visszatérő TM-61 is egy opció lehetne, vagy ismét alakul egy új tag team mint Sheamus és Cesaro esetében.

    Kedvelés

    • Ha az AoP leadja az öveket, talán csak a Sanity ellen volna értelme. A Heavy Machinery nincs azon a szinten karakterben, hogy hitelesen megverje azt az AoP-t, aki megoldotta erőből a Revival-t és a DIY-t az utóbbi hónapokban.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s