RAW Preview május 29. – Hat nappal a PPV előtt

Két olyan mérkőzés kerül ma este megrendezésre, melyek láttán joggal lehetnek magasabbak az elvárásaink a megszokotthoz képest. Hat nappal az Extreme Rules előtt Greenville városa ad otthont a RAW-nak, ami egyben rávezet a célegyenesre a vasárnapi gálát illetően.

Ki támadta meg Enzo-t? 

Kevésbé lényeges, ugyanakkor mindenképp említésre méltó kérdés. Múlt héten azt láthattuk, hogy Enzo Amore-t valaki kiterítette a backstage-ben. Cass a felelőst követelte Angle-től, aki ígéretet tett, hogy megtalálja a támadót. Akinek kiléte egyébként immár nem is annyira nagy titok, hisz Sasha backstage promója közben feltűnt a háttérben a Revival. Hogy szándékosan, vagy esetleg egy baki miatt az mindegy. A kérdésre ezzel megtaláltuk a választ. Egyben nagyon úgy tűnik, hogy Enzo és Cass feladata lesz a Revival feljebb emelése, valamint, hogy ezáltal a Top srácok title shot-hoz juthassanak Hardy-ék ellen a későbbiekben.

Megállítja valaki Bliss-t? 

A RAW Women’s Bajnoka rendíthetetlen. Brand-hez kerülése óta nem talált legyőzőre, első számú kihívóját pedig rendre megleckéztette a hetek során. Nem volt rest továbbá arra sem, hogy Mickie James-en szemléltesse azt, hogy mi is vár majd a Hugger-re Baltimore-ban. Bayley-nek legutóbb esélye nyílt egy kisebb revansra, de végül nem lendült csapásra a kezében szorongatott kendóbot. Látva a jelenetet jogosan merülhet fel, s kerülhet visszaigazolásra Alexa azon kijelentése, miszerint Bayley képtelen arra, hogy extrém legyen. Pedig a győzelem és a cím megszerzése érdekében kénytelen lesz erre – akármennyire is nem válik ínyére a dolog.

Hardy-ék továbbra is érinthetetlenek 

Visszatérésük óta. Magabiztosak, és zsinórban aratják a győzelmeket a Professional Warriors-szal szemben. Ha a vasárnapi egy általános szabályrendszerű mérkőzés volna, talán a minuszt verdesné a számegyenesen a kihívók esélye. Így viszont, hogy a Steel Cage révén elég lesz kimászni a ketrecből tus, vagy feladás nélkül – minden a kezükre játszhat. Sormintát követve nem elképzelhetetlen ma este egy újabb Cesaro kontra Jeff csata. Pár hete Jeff nyert, de akkor a még face-ként tevékenykedő Swiss Superman-nel szemben tette mindezt. Összességében jó mérkőzésre van kilátás, ma is ha ez megvalósul, és majd vasárnap is az Extreme Rules-on.

Kiegyenlítődnek az erőviszonyok? 

Ma este arra is választ kaphatunk, hogy lesz-e valami abból a pletykált Mixed Tag meccsből a PPV-re. Sasha és Foxy mini-viszálya jelen pillanatban 2:1 Banks-nek. Viszont a múlt heti adáson a győzelmet követően Sasha egy hatalmas sallerrel padlóztatta Noam Dar-t, majd jött válaszképp a Scissors Kick a sértett Alicia-tól. Lehet ebből ma egy újabb, vasárnap pedig egy mindent eldöntő egyéni mérkőzés. Lehet viszont Mixed Tag Team összecsapás is, amire momentán ketten is szóba jöhetnek, mint Banks partnere. Az első legény Cedric Alexander, akit annak idején Dar miatt hagyott el Alicia. Cedric a legutóbbi 205 Live-on tért vissza egy sérülésből, de egyelőre nem adták vele jelét annak, hogy folytatja a valamikori sztorit a turbékoló párral. Az ominózus 205 Live adás láttán jöhet a szóba második srác, aki nevezetesen Rich Swann. A korábbi CW Bajnok rendületlenül próbálta meghódítani Foxy-t, de végül nem járt sikerrel. Múlt héten odáig fajultak a dolgok, hogy Dar csúnyán helybenhagyta őt. Így tehát felbukkanhat a következőkben.

“Minden tisztelettel”

Tavaly június után újra, egy az egyben egymás ellen. A korábbi Shield testvérek, az egykor ádáz ellenségek ma este újra egymásnak feszülnek. A dolgok viszont csöppet megváltoztak. Seth az elmúlt hónapokban fokozatosan nyerte el Roman bizalmát, nem egyszer küzdöttek ugyanazon az oldalon ugyanazért a célért. A kölcsönös tisztelet tehát mára már minden kétséget kizáróan meghatározza a párharcukat.. Ami a ma estét illeti; Reigns bizonyítani akar. Mind magának, mind a WWE Univerzumnak amiatt, hogy igenis képes legyőzni Seth Rollins-t. Ez ugye fontos, nagy téttel bíró mérkőzésen még nem sikerült neki. Nem mindegy továbbá, hogy melyikük érkezik meg nagyobb lendülettel a PPV-re. Pontosabban nem lenne mindegy, ha épp egyértelmű volna, hogy ez tiszta meccs lesz. Joe akármikor megjelenhet, mint ahogy Wyatt is. Lehet tehát a kényelmesnek mondható DQ, vagy kiszámolás vonalat választani, és lehet választani azt is, hogy valamelyiküket egy győzelemmel nagy esélyessé léptessék elő a Fatal 5 Way-t megelőzően.

Háború a háború előtt 

Bálor ott akart lenni a main event-ben, megkapta. Ráadásul Joe-val és Wyatt-tel egyetemben. Triple Threat főeseményünk lesz tehát, ami a felek kvalitásait figyelembe véve bombasztikus lehet. Nincs mit tartalékolni, nincs mit sajnálni; ami a csövön kifér. Nincs DQ, nincs kiszámolás. Az győz, aki a győzelem érdekében a legmesszebb hajlandó merészkedni. Wyatt szemfüles lehet, Joe szokás szerint könyörtelen, Bálor pedig az, akinek minden-mindegy. A mérkőzés után talán benne van a pakliban egy kisebb tömegbunyó is, melyből vélhetően az kerülne ki győztesen, aki biztosan nem nyer mást vasárnap a tapasztalaton kívül.

Holnap reggel Összefoglaló!

Reklámok

RAW Preview május 29. – Hat nappal a PPV előtt” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s