Tony Nese Twitteren offolta az első sorban telefonját nyomkodó nézőt

Lehet, hogy nem örvend túl nagy népszerűségnek a 205 Live. Ennyire nem?

A heti epizód főmeccse egy Street Fight volt, mely vélhetően keretbe foglalta Brian Kendrick és Akira Tozawa hosszú hónapok óta tartó viszályát.
A küzdelem egyik leglátványosabb, s egyben döntő momentuma a Senton volt, amit Tozawa a sarok tetejéről vetett be a ring mellett asztalon heverő Kendrick-re. Mindeközben egy rajongó – cseppet sem törődve a Szupersztárok performanszával – telefonját nyomkodta az első sorban.

A divízió-társ Nese-nél azonnal kiverte a biztosítékot a szitu, és Twitteren hangot is adott nemtetszésének. Csupán annyira volt kíváncsi – a pancser jelző odabiggyesztése mellett -, hogy a srác mégis miért mozdul ki otthonról, valamint, hogy miért pazarol el egy remek helyet.

Persze nem biztos, hogy a szóban forgó fiatalember épp a social media-t találta izgalmasabbnak. Bőven a pakli tartozéka, hogy egy fontos üzenetet kapott.

Reklámok

Tony Nese Twitteren offolta az első sorban telefonját nyomkodó nézőt” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Mióta van a 205 live a legjobb tv-s meccs volt ezt megmerem kockáztatni, tényleg elnézést idióta a csávó max ha nem rendkívüli sms-t kapott és azért nem nézte ezt, mert rendkívül jóra sikeredett.

    Kedvelés

  2. Nem is értem mi a makkomnak vesz jegyet egy pankrációs meccsre, ráadásul az első sorokba ha a retkes telefonját nyomkodja.. alapból feszült leszek amikor látom, hogy valaki állandóan csak pötyög.. xd

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s