6 comments on “Nem biztos, hogy visszatér Chris Jericho

 1. Goldberg elvett egy nagyszerű Feud lehetőséget Jericho vs KO universal öv. Hihetetlen hogy Goldberg még az ajtóval is többet bunyózott mint a ringbe és emiatt nem láthattunk egy ilyen meccset és itt keménykedett közbe meg kb 0 teljesítményt nyújtott.

  Kedvelés

 2. Ez nagyon szomorú.
  Az viszont vigasztal, hogy az utóbbi másfél évben a 2010-es visszavonulása óta először full timerként tért vissza, élete egyik legsikeresebb futását hozta össze, na jó ez nem igaz, mert az ő idejében ennél sokkal több mindent elért, de jó volt látni, hogy végre nem csak azért van itt, hogy megveresse magát, hanem tényleg visszatért és övet is kapott.
  Az viszont dühítő hogy ez a futás egy utolsó világbajnoki futást is eredményezhetett volna, DEHÉ legalább láthattunk egy speart egy jackhammert és egy 1-2-3-t hát nem sokkal jobb?
  Megérte visszahozni goldberget nem?
  Nemcsak magát járatta le ezzel a visszatéréssel, de megfosztotta jerichot élete utolsó világbajnoki futásától, semmi keresnivalósa nem volt itt, aki nem képes végigvinni egy rendes meccset az ne térjen vissza, dehát a pénz ugye..
  Mindegy ha mostanában nem is tér vissza létrehozta minden idők legszórakoztatóbb karakterét DRINK IN IT MAAAAAAAN!!!

  Kedvelés

 3. Nem örülök, de végülis érthető. Az inringje évről évre gyengül, mert ugye öregszik és már egyre kevésbé van jövője a WWE-ben, hiába jó a mikrofonnál. Viszont a bandájában van lehetőség, új zenéjüket is már majdnem 4 millióan látták, most jól megy a Fozzy.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s