4 comments on “Jinder Mahal a PPV napján tudta meg, hogy világbajnok lesz

 1. Orton csak azért volt “uncsi” mert Jinder Mahal ellen még is mit csináljon hogy izgalmas legyen a feud? Ha AJ Styles lett volna a no.1 contender akkor biztos hogy egy nagyon felspanolt Ortont láthatnánk… De ez már nem fog bekövetkezni mivel Jinder az új WWE bajnok. Amúgy bírom hogy most már PPV-ről PPV-re cserélgetik az öveket, régebben ez rohadtul nem így volt.

  Kedvelés

 2. Őszinte leszek nem régóta követem a wwe-t kb olyan 1-2 éve,de sose értettem hogy valaki mért nem néz meg egy smackdownt ha mondjuk megnéz egy rawt…Én pl sokkal jobban vártam/izgultam a rawokon mivel rollins a kedvencem,de időtöltés képpen megnéztem minden smackdownt is!Sokszor jobbnak is találtam!Na de….Mióta a shake-up egyszerűen nézhetetlen és unalmas a smack…de mióta ez a jobber mahal nem tom hogy no.1 contender lett azóta még irritáló is…De azért így is megnéztem az adásokat…Orton regnálása nem volt valami jó…szeretem Orton de számomra uncsi volt!De akkor is most KOMOLY?????Egy kokszos Jobber a bajnok két ratyirambó segítsegévelxdddd😂😂😵🔫Most jutottem el arra a pontra amikor nem nézek tobb smacket amíg ez az idióta a bajnok!vicces ami a smack-el történik és egyben szánalmas!Remélem minnél előbb visszakerül Aj-hez az öv!Shake up óta ő volt az egyetlen normális bajnok!

  Kedvelés

  • Jinder a pénz promó piac miatt lett bajnok, 99%. Indiai terjeszkedés , újabban vannak hindi nyelvű kommentátorok is PPV-ken. De szégyen,hogy egy 100/1 nyerési arányú giga Jobber bajnok lett. Míg Lesnar és RReigns totál over szinte a pirosaknál, itt mindenki ver mindenkit lassan….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s