Bálor, vagy Rollins léphet Strowman helyébe a Lesnar elleni címmeccsre

Júliusig minden live event-ről eltávolításra került Braun Strowman, a RAW egyik legnagyobb húzóereje. A Monster Among Men a jelenleg is zajló európiai turné vasárnap esti állomásán szenvedett könyöksérülést, melynek következtében alapjáraton 4-8 hét kihagyásra kényszerül.

Ennek köszönhetően egyelőre lőttek számára a Reigns elleni zárómeccsnek, ebből fakadóan pedig a Lesnar elleni Universal title shot-nak a július 9-én esedékes Great Balls Of Fire-ra.
A Wrestling Observer értésülései szerint – a WWE megbeszélést hívott össze a kialakult helyzet miatt, valamint, hogy ki legyen a Beast ellenfele a júliusi PPV-n. A portál elsődlegesen Seth Rollins-t és Finn Bálor-t tartja befutónak.

A visszatérést követően Braun-nak lesz egy lezárandó ügye Reigns-szel szemben, a Lesnar elleni övmeccse pedig a SummerSlam-re tolódhat.

Reklámok

Bálor, vagy Rollins léphet Strowman helyébe a Lesnar elleni címmeccsre” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Ezzel csak az a baj, hogy mind a ketten sérülékenyek. Én Rollinst akarnám, de már láttuk. Bálor meg akkor is hiteltelen lenne ebben a küzdelemben. Bírom Bálort, de túl “pici” Lesnarhoz.

    Kedvelés

  2. Itt mindkettőjüknek a másik ellen kell szurkolnia, mert nagyon rosszul jöhet mindkettőjüknek ha megetetik őt Lesnarral csak azért, mert kell egy beugró… Az biztos, hogy Lesnarról valakinek le kell szednie az övet, felőlem akárki lehetne az, de elsőként talán Rollins jöhet, mert a Bray-Bálor az hosszú időre van tervezve Rollinsnak meg döntő meccse lesz Joe ellen.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s