Extrém stiput kaphat Reigns és Strowman meccse az Extreme Rules-ra

A vasárnap esti Payback főmeccsén, Braun Strowman valósággal átgázolt az ezer sebből vérző Roman Reigns-en. Két Running Powerslam-et követően tisztán kopogtatta a háromszoros világbajnokot, aki igen megtépázott állapotban vonult vissza a backstage-be.

Oda, ahol aztán folytatódott a harc. Strowman ismét megtámadta a mentőnél görnyedő Roman-t, de akciója sikertelen volt. A BigDig időben reagált, így esélye nyílt arra, hogy viszonozzon valamit az előző fél óra miatt. Rávágta párszor riválisára a jármű épségben maradt ajtaját, ami végül arra késztette a Monster Among Men-t, hogy visszavonulót fújjon.
A történet részeként immár Strowman is sérült, egálban vannak tehát. Pár hét múlva az Extreme Rules-on jöhet a feudzáró csata, ami az elsődleges jelentések szerint stiput kap majd, méghozzá Ambulance (Mentőautós) ütközet képében. A szabályok szerint nincs tus, vagy feladás – az a Szupersztár győz, aki képes berakni ellenfelét az utóba, majd rácsukni annak ajtaját.

A szóban forgó mérkőzésnek a becsület és a presztízs mellett sokkalta nagyobb tétje is lehet, ugyanis a győztes várhatóan kihívhatja Brock Lesnar-t a Universal Bajnoki övért a Great Balls Of Fire PPV-n július 9-én.

Reklámok

Extrém stiput kaphat Reigns és Strowman meccse az Extreme Rules-ra” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Strowman – Lesnar meccs… Szívesen megnézném, ahogy strowman leváltja a szervezet vezető heel karakterét és ezzel Lesnart le is nyugdíjaznák. Csak a pénzt viszi a szervezettől, meg eldugdossa a bajnoki övet, de hogy meccseljen, azt már nem…

    Kedvelés

  2. Aki nyer ,az kiállhat Lesnar ellen, de az akármilyen csata lesz,amit ezek ketten tolnak mostanában, közelében sem lesz……

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s