4 comments on “A Miz őszintén beszél az elhíresült Talking Smack promóról

 1. És most hol az IC öv? :/ Én nem akarok itt negatívoskodni de Dean !NEKEM! nagyon lapos mint bajnok, sőt talán mint pankrátor is. Most lehet azzal jönni, hogy a CZW-ben milyen jó volt meg, hogy a WWE-ben vissza van fogva.. jó, de attól még lehet újítani azon a moveset-en. Különösen a Macho elbow az ami zavar egyébkén, !SZERINTEM! annyira nincs benne erő, olyan mintha csak esne egyet és kész, nem tudom… akárhányszor látok tőle egyet mindig hunyorítanom kell. Ott van pl Tamina, olyan jól adja át a Superfly splash-t, jó nézni.
  Áhhh, én tényleg próbálom kevésbé kritikusan nézni Deant de valahogy az egész embert nem veszi be a szemem, nem utálom csak !SZERINTEM! unalmas bajnoknak… ÉS igen mérges vagyok mert Miz olyan löketet adott az övnek amire már nagyon régen nem volt példa.

  Kedvelés

  • Deannek ez a “crazy” karakter áll jól mikor se heel, se face hanem szimplán bolond 😀 Rárakták az övet szerintem pont azért, hogy majd Corbint megcsinálják vele azzal, hogy egy volt világbajnokot győz le, de ezzel a ShakeUp-al az egész feudjuk kútban landolt. Dean tipikusan akkor birkózik jó meccseket szerintem mikor kikötés is van (legutóbb TLC Styles ellen, de ne menjek mennyire 2 héttel ezelőtt Corbin ellen), de néha neki is vannak ezek az üresjáratai… Miz szerintem a Rawn visszaszerzi majd valahogy az IC övet szerintem hétfői szegmens után is erre fog a sztori haladni és a Rawn megint emelhet az öv értékén, mert a főövért szinte senki nem fog odakerülni így az IC övre még többen pályázhatnak majd. Kérdés öv nélkül minek lett áthozva a Rawra mikor a SD-n már top heel karakter volt és főöv közelében is lehetett volna…

   Kedvelés

  • Én egyetértek nagyjából. Dean lunatic karaktere jó, mikrofonnal is jó, az egyetlen probléma, hogy a ringben extrém szabályok mellett szórakoztató főleg, azt meg a PG miatt a WWE ritkán vagy korlátozottan engedi.

   A mozdulatai szerintem is elég átlagosak, azok az ütésnek nevezett valamik, amiket előad, szerintem hangulatrombolóak, egy gyerekben sem tudna velük kárt tenni. A lunatic lariat és a suicide dive jók, a dirty deeds elmegy, a többi gyenge vagy unalmas. Tudna ő többet is, de ennyit engednek neki sajnos.

   Sajnos bajnokként a karaktere is sokat gyengül, mert nem randalírozhat valami miatt kedvére, az átlagos in-ringje miatt pedig gyakorlatilag beleszürkül a mezőnybe.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s