26 comments on “Del Rio: Triple H egy nagyorrú, töketlen, ki*aszott p*nci

 1. Ez csak a 3. Legnagyobb oldal akkor valaki linkelje már be az elsöt mert én ezt, a ringinside-ot és a pro wrestling hirek et ismerem

  Kedvelés

 2. Hát csak reagálok erre a csetepatéra én is! Szerintem, hogy szépen fejezzem ki magamat, “nem szép dolog” ez a fölösleges veszekedés a két oldal szerkesztői között. Csúnyán mondva gusztustalan. (és ezt most főleg Pityeszre értem mert ugye te kezdted el)
  Jómagam mind a kettő oldalt követem és szemmel látható, hogy a Ringside kevesebb hírt közvetít az oldalra mint a WWE- Pankráció. ( a Facebook részével nem vagyok képben, nem követlek titeket ott)
  Most lehet azzal jönni, hogy Paige élete legyen rejtve meg minden, de én személy szerint olyan formában kíváncsi vagyok Paige-re mint ember a WWE-ben. Tehát nem azt akarom látni egyszer csak, hogy “Paige-t kirúgták” hanem szeretném tudni ennek a hátterét.
  Egy szó mint száz: Pitiáner dolog ezen összeveszni amikor ugyan azt a célt szolgáljátok, és ez a hírközlés, van aki így, van aki úgy és kész!

  Kedvelik 2 ember

  • Nem az a baj, hogy leírja mi történik. De ami igazán undorító és sportújságíróhoz méltatlan, amilyen jelzőkkel illeti ezt a két embert. Nem profi, még akkor sem ha igaz. Az objektív hírközlésbe nem fér bele. Egyébként lehet, hogy máshol szerkesztő vagyok, de itt mint olvasó szólok hozzá a cikkhez, nem képviselem mások véleményét. Elvileg ugyanúgy megtehetem, mint bárki más.

   Kedvelés

   • Oké , láttuk a véleményedet és most kérlek fejezd be. Nem érzed, hogy ez gáz? Örülünk neki, hogy olvasóként visszajársz, de ez a fajta kötekedés már sok.
    Kérlek tedd a dolgod a saját helyeden úgy, ahogy neked szimpatikus, az itteni dolgokat bízd ránk.
    A továbbiakban nem szeretnék hasonló vitával foglalkozni, méltatlan.

    Kedvelés

 3. A WWE miért járna jobban?
  Most készül az életét bemutató film emellett, ha visszatérne a Raw-ra minden női birkózó ellen oda lehetne rakni.

  Kedvelés

  • Valószínűleg azért, mert a pg érában nem csak az in-ring képességek számítanak. Egy botrányhősnő remekül jön egy valóságshownak vagy korhatáros műsornak, de a mostani családbarát WWE-nek inkább gondot okoz.

   Hozzáteszem a ringben bírtam, de egyébként elég gázosnak tűnik a csaj. Már a Tough Enough zsűrijében is extra beképzelt volt, és az azóta látott húzásai alapján nem játszotta meg magát.

   Kedvelés

 4. Lassan nagyobb bulvárcikkek jelennek meg, mint a TMZ-nél. xd
  Van még lejjebb…
  Nem a tartalommal van a baj, hanem a lekommunikálás minőségével. Nem értem mire jó pálcát törni valaki feje fölött, főleg ha olyan ember teszi, aki fele annyit nem ért el, mint a felvételen látható két birkózó.
  Kíváncsi vagyok, kikerül-e a hozzászólásom.

  Kedvelés

    • 1. Ezt talán nem neked kellene megítélned és főleg nem kijelentened.
     2. Ezt leírni, miután kritizálod a cikket minimum… szerénytelenségnek hat
     3. Remélem a munkásságod ritkán tartalmazza a “lekommunikálás” kifejezést, különben nehéz lesz elhinni, hogy mennyit fejlődtél

     Kedvelik 1 személy

   • Persze hogy alkothat véleményt, de ez legjobb tudomásom szerint nem egy blog, hanem Magyarország második legnagyobb pankrációs híroldala, ami jórészt objektív kell legyen. Vagy akkor hozzanak létre egy rovatot, ahol elmondják mit gondolnak, de nem kellene ezt összekeverni a hírközléssel.

    Kedvelés

     • Van nagyobb oldal nálunk is, és a Ringside-nál is. Van, attól még, hogy úgy látszik senki sem tudja rajtunk kívül. Tehát Mi csak az ország harmadik legnagyobb oldala vagyunk.

      Kedvelés

     • Lehet, hogy a ringside régebb óta van, de ti napra készebbek vagytok és minden nap van több új hír is, ami róluk nem elmondható szóval ti sokkal jobbak vagytok. Csak így tovább.

      Kedvelik 1 személy

    • 1. Kikerült a hozzászólásod.
     2. Te mentél el, nem mi küldtünk.
     3. Köszönjük a kritikát, a véleménynyilvánítás jogát a továbbiakban is fenntartjuk magunknak.
     Szép hétvégét, kellemes ünnepet! 🙂

     Kedvelés

  • Csak hogy reagáljak, egész minimálisan.
   A bulvárcikk azért elég nagy túlzás, gondolom Te magad is belátod. Nagyon nézelődnöd kellene ha érdemben és számszerint szeretnéd igazolni az állításodat.
   A többi szíved joga, bár a te esetedben még magánemberként értve is megmosolyogtató. Véleményem szerint söprögessen mindenki a maga portáján, és ha tiszta, majd lehet használni olyat, hogy “van lejjebb”.

   További kellemes hétvégét! 🙂

   Kedvelés

   • A cikk kimeríti a bulvár fogalmát: felszínes, egyszerűsített gondolati tartalmú, szenzációhajhász, érzelembefolyásoló médiatermék, melynek egyetlen célja egy nyílt konfliktust kiemelve, átütve az intimitást, vagy annak határait súrolva, meghökkentve arasson nagyarányú sikert az olvasók között.

    Jó éjszakát és kellemes ünnepet neked is! 🙂

    Kedvelés

     • Miért kell vitatkoznia két magyar pankrációs oldal szerkesztőinek? (Több ilyen oldalt nem ismerek csak ezt meg a Ringside-ot) Nem hogy inkább egymást segítenétek hogy minél faszább wrestling híroldalt csináljatok… Annyira nem nagy piac ez a pankrációs fórumozgatás hogy már egymás torkának esettek! Cmon boys pls!

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s