6 comments on “Bray Wyatt kapta az AJ Styles-nak szánt helyet a RAW-on

 1. Hiába állítják rengetegen, és a WWE is ezt akarja eladni, hogy Wyattnél nem számít a feudok sorozatos bukása, már pedig, hogyne számítana. Gyengül az egész karaktere, egy ilyen karaktert mint az övé ha folyamatosan veszít az ember előbb-utóbb úgyis csak folyamatosan vesztő bohócnak látja majd. Ráadásul Bálor hetekig nincs addig talán elverhet ilyen Kalisto vagy Apollo féléket, hogy aztán Bálor ellen megint veszítsen. WM-en nem értem miért nem védhetett címet és jött volna össze egy Wyatt – Styles, Nakamura párosítás. Raw-n még kevesebb az esélye akárkinek most már, hogy bajnok lehessen, mert Lesnar és Reigns kb hónapokra lefoglalta az egész bajnoki szálat. Hiába mondja Rollins, hogy bajnoki cím ő is tudja, hogy kb ez esélytelen és Miz + Wyatt átkerülése ezért érthetetlen számomra. Styles odarakása a US öv köré is érthetetlen, Owens-Zayn feudnak kéne ott lennie a Jericho elleni meccs után.

  Kedvelés

 2. Wyattal szemben Corbinban sokkal több ponteciált látok, ofc kivéve a “karaktert”. Wyatt éve le is áldozhat simán. 😀

  Kedvelés

 3. Ja még annyit… nem néztem újra az adást, de úgy rémlik, hogy Bryan azt mondta, még nincs meg a csatlakozó az SD-hez. Mintha azt mondta volna, hogy az alku szerint a KO-Y2J győztese megy az SD-re. Ebből kijöhet, hogy Y2J nyer és következő adáson leadja az övet AJ-nek, KO meg marad Rawn és jön az Evolution 2.0.

  A tévedés joga fenntartva. 🙂

  Kedvelés

 4. Szóval Wyatt bukja az Orton elleni feudot, aztán bukja majd a Bálor ellenit is, mivel nincs az az isten, hogy Vince levágassa a démont. Ennyit a Wyatt-éráról és a pushról. Egyébként emlékszik valaki, hogy mikor nyert utoljára feudot?

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s