Undertaker eredetileg John Cena-t akarta ellenfélként a WrestleMania-ra?

Mindenekelőtt szögezzük le: a következő sorokat érdemes helyén kezélni, s nem csak azért mert Dave Meltzer-től származik.

A Wrestling Observer szakértője úgy tatja, hogy Undertaker lobbizott Vince-nél annak érdekében, hogy búcsúmérkőzését John Cena ellen vívhassa a WrestleMania 33-on. Az összecsapás létrejötte is csak Vince-en múlott gyakorlatilag, ő azonban nem hajlott a dream match nyélbe ütéséért – Meltzer szerint azért -, mert inkább hosszútávon gondolkodott az egyértelmű rövid kifutás miatt, amit ez a meccs eredményezett volna.
John Cena decemberi visszatérésekor a rajongók is a Taker elleni csatát kántálták neki, amitől szemmel-láthatóan John is kizökkent a ritmusból. Hetekkel később a Miz elleni szópárbajában hozta fel, hogy ha tényleg akkor manipulátor lenne, mint ahogy Mizanin tartja: most nem vele, hanem Taker-rel állna szemben.

Korábban arról lehetett hallani, hogy Vince a mérkőzésből származó hosszútávú profit hiánya miatt likvidálta a felek elképzeléseit, ugyanis hitte, hogy Roman esetében már meglenne ez a faktor. Végülis igaza volt, ez vitathatatlan.

Reklámok

Undertaker eredetileg John Cena-t akarta ellenfélként a WrestleMania-ra?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Egy ideig nem tartottam jó ötletnek a Cena-Takert, de Cena megérdemelt volna egy meccset ellene a WM-en, de viszont hosszú távon nem biztos, hogy rosszul járt a WWE, ha már végre ténylegesen turnölne Reigns és egy top heel lenne belőle. Ezen már változtatni nem lehet, hogy ő Taker visszavonultatója ezzel együtt kell élni akinek nem tetszik.

    Kedvelés

  2. Nem értem, hogy a pankráció történetének egyik (ha nem) legnagyobb alakjának a döntését (kérését) miért nem lehet tiszteletben tartani és megadni neki azt amit szeretne. Szerintem megérdemelte volna.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s