11 comments on “Brock Lesnar eltűnik, nem lesz világbajnoki címmérkőzés a Payback-en!

 1. Mi a jó fenének van a WWE-ben Draft, menet közben is lehet tetszés szerint dobálni a neveket? Remélem csak jobbereket vagy jóval többre hivatottakat cserélnek. A main mezőnynek ott a Draft, ha már visszahozták.
  Kellett Orlando gyökér közönségének Lesnar. Ezért? Alapból jobb lett volna egy Goldberg győzelem, sejtésem szerint a RAW-n akkor is visszavonult volna, és látnánk övre menő feudokat, meccseket a jövőben. Így meg?
  Ásd el magad Vnce. És te is Orlando.

  Kedvelik 1 személy

 2. Két bajnok nem fog övet cserélni, mert a Universal cím egybe “forrt” a Raw-val. Sejthető volt, hogy ez lesz két rossz megoldás közül nem lehetett igazából jót választani, az se lett volna jó megoldás ha Reigns Goldberget győzi le a Paybacken. Még Strowman is jobb lenne bajnoknak ha már úgyis pusztító heel karaktert akartak bajnoknak…

  Kedvelés

  • Ahhoz a WWE övet át kellene emelni Ortonostól, Wyattestől a RAW-ra jövő hétfőn. Az meg lássuk be igen csak meredek ötlet. Főleg úgy, hogy Harper és Rowan is bele van keverve az övsztoriba egyik-egyik ember oldalán.

   Kedvelés

    • Ez esetben Orton-nak és Wyatt-nek menni kell a RAW-ra, ami szintén kizárt. Orton sehova se megy Nakamura miatt, hogy feudoljanak a közeljövőben.

     Kedvelés

     • Logikátlan.. Miért menne át Lesnar, mint Universal bajnok? Azt a címet a RAW-ra hozták be, kétlem, hogy átvinnék a RAW-ba, hisz esetben evidens, hogy a WWE Bajnoknak is brand-et kellene váltani, és mivel Orton sztoriban van Wyatt-el, jönne ő is, plusz Harper és Rowan, akik szintén ott vannak a történetben.

      Kedvelés

     • De csak rációt látok benne. Szerintem main eventerek talán nem is lépnek át a rawba.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s