4 comments on “Triple H megmondja a tutit: Roman Reigns már most “heel”

  1. Szerintem H csak magyarázza a bizonyítványt. Vince még mindig nyomja, nyomja, nyomja, és szerencsétlen Hunternek teszik föl a kérdést, hogy mégis mi a franc van. Neki meg ilyen hülyeségeket kell mondania. Egy heel nem attól heel, hogy kifújolják, hanem attól, hogy heel-ként viselkedik (alattomos támadások, ilyen jellegű megjegyzések, sötétebb történetszál, beleszólás mások meccseibe). Roman a műsorokon nem viselkedik heelként, tehát nem heel és pont. A rajongók nem azt akarják, hogy továbbra is fújolni lehessen, hanem azt, hogy ne legyen face-ként a legnagyobb meccsek közelében, úgy, hogy nincs mögötte a közönség támogatása. Ha Roman hétről-hétre minden RAW-n beleszólna mások meccseibe, letámadna embereket a backstage-ben, csalva nyerné a mérkőzéseit, csalással jutna el az övmeccsekhez, sokkal inkább elfogadná a közönség, mert egy heelnek nincs szüksége a közönség támogatására. Most meg nincs is mögötte a közönség, és nem is viselkedik heelként. Ezzel a dumával nem legitimálják, ha normális heel turn nélkül Reigns tisztán veri a Takert.

    Kedvelik 1 személy

  2. Már többször leírták már ha jól tudom,hogy a közönség aki kimegy és a kemény pankráció rajongók nem mindig egyeznek meg,ezért van a boooo neki is pl. De ők csak tudnak valamit,de már lassan sajnálom Roman karakterét emiatt… Annyira nem rossz spíler,hogy ezt kapja,de ők tudják 😀

    Kedvelés

  3. Érdekes heel.. mert nagyon sokszor heel karakterek ellen is küzd? Most akkor hogy van ez? a WWE-nél szinte alapvető h csak face vs heel jöhet össze,más variáció nem.. ráadásul ezzel is csak ki akarják kerülni a tényleges heel turnt..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s