Pletyka: Brock Lesnar vs. Finn Bálor a világbajnoki címért a Payback PPV-n

Alig több, mint egy héttel a WrestleMania előtt egyre biztosabb, hogy Finn Bálor egészen a másnapi RAW pillanatáig nem tér vissza a tévés adásokra, legalábbis nem érdemi szerepben. A találgatások természetesen már zajlanak azzal kapcsolatban, hogy ki lesz majd az első ellenfele a visszatérést követően.

A legfrissebb pletykák értelmében korántsem kizárt, hogy Bálor az április 30-án megrendezésre kerülő Payback PPV-n kapja meg visszavágóját a Universal bajnoki övre.
Bálor a WWE legelső Universal bajnoka, de a SummerSlam-en szerzett koronáról egy nappal később kénytelen volt lemondani, ugyanis a Seth elleni csata közben megsérült a válla, amiből csak pár hete épült fel maximálisan.

Mint tudjuk, nagy meglepetés volna ha nem Brock Lesnar távozna világbajnokként a jövő vasárnapi WrestleMania-ról. Goldberg jelenlegi kontraktusa ekkor jár le, Brock pedig a jelentések szerint – az uralkodásnak megfelelően – egyre több fellépést teljesíthet, mind RAW, mind PPV adások tekintetében. Távlati és vad pletykák szerint egészen a 34. Mániáig tart majd uralma, hogy aztán Roman Reigns-szel mészároltassák le, mint egy vágóhídra szánt malacot.

Az mondjuk mindegy, hogy ez így lesz-e vagy úgy: Brock-nak kihívó kell, ami titulusra esélyek, méretek, és minden más dologtól függetlenül Bálor az egyik leglogikusabb opció. Az Ír szupersztárról hamarosan WWE 24 különkiadás következik, ami – Seth tavalyi sztorijához hasonlóan – a világbajnoki címmérkőzés felvezetésének egyik alappillére lehet.

Reklámok

Pletyka: Brock Lesnar vs. Finn Bálor a világbajnoki címért a Payback PPV-n” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Ha Brock a WM34-ig bajok marad, az gyakorlatilag kinyírja a RAWt. Hiába jelenne meg több ppv-n (micsoda kegy a bajnoktól), a heti adásokra akkor is max szuszogni nézne be (mert dumálni Heyman dumál helyette). Magához képest lehet aktívabb, de az öv akkor is el lenne temetve nála.

  Kedvelés

  • Tudom, hogy nem jobb, és talán egyedül is vagyok a véleményemmel, de szerintem Goldberg harmadszor is átgázol Lesnar-on. A cím marad nála, de másnap még mindig leadhatja úgy, hogy visszavonul vagy nem tudom, de jelenleg szürreálisnak érzem, hogy Brock nyerjen.

   Kedvelés

   • Én sem vagyok biztos Lesnar győzelmében, pont azért, mert mindenki annyira egyértelműnek tartja. Plusz nincs is sok értelme, akkor 2-1 lenne Goldbergnek (plusz a rumble), ellenben egy Goldberg győzelem egyértelműen zárja a feudot. Plusz Lesnart is kicsit lehozná abból az erőszintből, ahova jelenleg senki nem ér fel.

    A baj, hogy mindegy melyikük nyer, ha hosszabb távon bajnok marad, az nem tesz jót a Rawnak. Ebből a szempontból mindegy, hogy azért nem látjuk, mert lusta (Brock) vagy mert öreg (Bill).

    Kedvelés

  • De ha roman legyőzi lesnart a wm 34 en es bajnok lessz, az egy kicsit trakerre is kihat mert ő a wm 31 en kikapott lesnartól és a visszavagot se nyerhette meg tisztán.
   Romannak valami trükkel kéne győznie hogy valaki bezavar vagy lesnar bevagja a fejét az acéloszlopba vagy mittuggyam én ha már olyan erős karaktert faragtak belőle!
   De ha lesnar bajnok lessz ki kell talalni valamit mert 1 év bagyon sok.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s