9 comments on “Pletyka: Brock Lesnar vs. Finn Bálor a világbajnoki címért a Payback PPV-n

 1. Ha Brock a WM34-ig bajok marad, az gyakorlatilag kinyírja a RAWt. Hiába jelenne meg több ppv-n (micsoda kegy a bajnoktól), a heti adásokra akkor is max szuszogni nézne be (mert dumálni Heyman dumál helyette). Magához képest lehet aktívabb, de az öv akkor is el lenne temetve nála.

  Kedvelés

  • Tudom, hogy nem jobb, és talán egyedül is vagyok a véleményemmel, de szerintem Goldberg harmadszor is átgázol Lesnar-on. A cím marad nála, de másnap még mindig leadhatja úgy, hogy visszavonul vagy nem tudom, de jelenleg szürreálisnak érzem, hogy Brock nyerjen.

   Kedvelés

   • Én sem vagyok biztos Lesnar győzelmében, pont azért, mert mindenki annyira egyértelműnek tartja. Plusz nincs is sok értelme, akkor 2-1 lenne Goldbergnek (plusz a rumble), ellenben egy Goldberg győzelem egyértelműen zárja a feudot. Plusz Lesnart is kicsit lehozná abból az erőszintből, ahova jelenleg senki nem ér fel.

    A baj, hogy mindegy melyikük nyer, ha hosszabb távon bajnok marad, az nem tesz jót a Rawnak. Ebből a szempontból mindegy, hogy azért nem látjuk, mert lusta (Brock) vagy mert öreg (Bill).

    Kedvelés

  • De ha roman legyőzi lesnart a wm 34 en es bajnok lessz, az egy kicsit trakerre is kihat mert ő a wm 31 en kikapott lesnartól és a visszavagot se nyerhette meg tisztán.
   Romannak valami trükkel kéne győznie hogy valaki bezavar vagy lesnar bevagja a fejét az acéloszlopba vagy mittuggyam én ha már olyan erős karaktert faragtak belőle!
   De ha lesnar bajnok lessz ki kell talalni valamit mert 1 év bagyon sok.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s