Triple H méltatja The Miz-t

Vitathatatlan, hogy Miz a tavalyi RAW after WM óta másodvirágzását éli a WWE-ben. A Brand Split-et követően AJ Styles mellett a SmackDown legnagyobb húzóereje volt, nem mellesleg pedig parádés futásokat produkált az Interkontinentális Bajnoki övvel.

Triple H a héten a Cheap Heat Podcast vendége volt, ami alatt igen elismerően nyilatkozott a MoneyMaker-ről. Mint mondta – a 2011-es és 2017-es Miz két különböző személynek tűnik számára. Akkoriban senki sem szívlelte a srácot, most viszont nehéz volna nem kedvelni. Hunter úgy véli, hogy Miz valószínűleg a roster jelenlegi legjobb szónoka, amihez még hozzátette, hogy meglepődne, ha az esztendő végére nem válna belőle WWE Bajnok.

Egyetértünk. A lehetőség adott, a 2017-es év egyik legnagyobb bajnokaspiránsa ő, minden kétséget kizáróan.

Reklámok

Triple H méltatja The Miz-t” bejegyzéshez ozzászólás

 1. A mostani karaktere miatt és ahogy csinálja és ahogy reagálnak is rá ( D. Bryan mozdulatok a meccseken!!!!) miatt megérdemelne egy kisebb bajnoki regnálást. (Szerintem jobban mint Goldi vagy Brocki akár ,de ez magánvélemény.)

  Kedvelés

 2. A karaktere megvan a címhez, mikrofonnal is nagyon jó, viszont szerintem az in-ringje legjobb esetben is átlagos, engem kifejezetten untat. Nem pusztító, nem high-flyer, nem is különösebben technikás, igaziból nekem a ringben semmilyen.

  Miután Rictől “megtanulta” a figure4-t, arra felhúzhattak volna valamit, csak akkor meg épp a karaktere volt a mélyben. (Szentségtörés vagy sem, én az öreg Ric meccsein is bealudtam, ahogy 10-20 percekig heverésztek a figure-4-ban az ellenfeleivel, de azok más idők voltak, a meccsek tempója is teljesen más volt.)

  Kedvelés

 3. Mi ??????????
  Miz mint wwe bajnok na nem, ortont nem győzi le a bajnoki címért , az hűlyeség lenne. A draft ig maradhatna orton! Úgysincs senki a smack downban aj styles-on kivűl aki felveszi vele a versenyt! Talán még embrose.
  De miz biztos nem .

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s