4 comments on “Viktor Belfort CM Punk-ot akarja a UFC 212-re

 1. Punkot nem fogják még egyszer azért beküldeni a ketrecbe, hogy megalázza magát (Belfort még jobb mint Mickey Gall) és ha a realitást nézzük hiába megrendezett a UFC, jelenleg Punk, ha az egész Rostert nézzük senki ellen nincs azon a reális szinten, hogy akárki ellen nyerjen. White is mondta, hogy nem kíváncsi rá és már az egész szezonra megvannak a pletykált meccsek, meglepődnék ha ebből lenne valami.

  Kedvelés

 2. Szerintem hírnév növelésre kellene a meccs Befortnak…
  Elverné, mint a sz.rt és mehetne fimezni utána, hogy nagyobb lett a népszerűsége.. Ha Punk kiáll még meccselni bárki ellen is MMA-ban, akkor megérdemli, hogy szétcsapják, mint Zil a f0st…

  Kedvelés

 3. Személy szerint nagyon örűlnék neki. Valószinűleg vesztene, de egy plusz szint vinne a UFC be. Ha csak felhozó meccseknek betennék már az is növelhetné a nézettséget.

  Kedvelés

  • Növelné a nézettséget, de minek? Punk egyszerűen nincs azon a szinten, hogy egy UFC gálán szerepeljen. Igaza van White-nak, menjen valami alacsonyabb szintű promócióhoz, járja ki a szamárlétrát. Még nagyobb verést kapna az ex-bajnok Belforttól, mint Galltól kapott.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s