16 comments on “Paige kommentálta a tegnap kiszivárogtatott felvételeket

 1. Annyira nem meglepő a dolog. Az összes pankrátorban – legyen férfi vagy nő – ott a feltűnési viszketegség, a magamutogatás. Ha nem így lenne, nem lépnének közönség elé egy héten több alkalommal. A nők teszik ezt olyan ruhában, ahol versenyeznek, hogy ki tud magából többet mutatni.

  Ráadásul fiatal sportolók, jó eséllyel különböző szerekkel teletömve, illetve olyan fiatalok, akik sokszor rövid idő alatt lesznek ismertek szélesebb körben, így nem lenne meglepő, ha a drogok is mennének.

  Aki ezen meglepődik – rosszabb esetben felháborodik – soha ne tudja meg, mi zajlik mondjuk az olimpiai faluban.

  Kedvelés

 2. Úgy gondolom, az, hogy valaki vagy valakik feltörik egy másik ember (híresség vagy sem) privát fiókjait, és a legbelső személyes dolgait közszemlére teszik az interneten, undorító és elítélendő. Ők is emberek, akkor is, ha közben több millió embert szórakoztatnak. Az, hogy Paige ezt felvette a mai világban teljesen normális, de amit vele csináltak az nem. Én most teljes mértékben Paige mellet állok. Plusz 100%, EZÉRT nem fogják kirúgni.

  Kedvelés

 3. Szerintem eggyik lány se szent ebben a teljes keretben 😀 Ő lebukott mehet a levesbe 😀 vagy a vén ember ia oda csavar neki és akkor megússza 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s