WWE Live: New York – Lesnar pusztítás, vitatott címvédés Wyatt-től

Szokatlanul korán, helyi idő szerint vasárnap délután 14:30-kor startolt a SmackDown New York-i rendezvénye. A programot a közönség nagy örömére – a Gardenbe 8 év után visszatérő – Shane McMahon nyitotta, de túl sok mindent nem tudott mondani, ugyanis megjelent AJ Styles.

A Phenomenal One ismételten elégedetlenségének adott hangot az elmúlt hetek történései nyomán, s tulajdonképp számonkérte Shane-t amiatt, hogy nem szerepelhet a WrestleMania főmeccsében. O-Mac végig higgadt maradt, olyannyira, hogy ki is írt Styles-nak egy csatát, méghozzá Randy Orton ellen.

A két szupersztár rövidebb, és sokkal visszafogottabb küzdelmet produkált, mint a keddi SmackDown-on, az eredmény viszont itt is ugyanaz volt. Orton győzött, miután megragadta a Forearm-ra készülő Styles-t, a ringbe behúzva pedig kiosztotta neki az RKO-t.

Owens a nap folyamán ígéretet tett, hogy a sz*rt is kiveri Lesnar-ból. Első lépésként még a gong előtt letámadta, miközben Brock épp a trikóját hámozta le magáról. Egy kisebb verést követően kiosztott egy Cannonball-t, majd a Senton-t a sarok tetejéről, de Lesnar könnyedén rúgott ki a kopogtatásból. Owens folytatta volna a támadást, felmászott a középső kötélre, ami végzetes hibának bizonyult.. Lesnar felugrott, megragadta KO-t, és lerántotta onnan egy German Suplex-szel. Owens-nek nem volt ideje eszmélni, elszenvedett további három German-t, valamint egy F5-öt, amit követően Lesnar kopogtatta.
Owens számára mindenképp pozitívum, hogy legalább nem lett le-squassolva, mint Goldberg ellen. Ettől függetlenül négy Suplex és egy F5 elengendő volt ahhoz, hogy feladja az elemekkel folytatott harcot.

Asuka debütált a Main Roster-en, persze csak átmenetileg. Az NXT címvédő, veretlen női bajnoka egy 8 fős Tag Team csatában vett részt, amit csapata az ő vezérletével nyert meg köszönhetően annak, hogy Carmella képtelen volt kijönni az Asuka Lock-ból.

A főeseményen Bray Wyatt tette kockára a WWE Bajnoki címet John Cena ellen.

Wyatt nemsokkal a kezdést követően úgy döntött, hogy nem kér többet korábbi riválisából. A bíró kiszámolta, érkezett viszont Shane, aki újraindíttatta a csatát, méghozzá No DQ szabályrendszerben. Wyatt viszont ekkor is feltalálta magát, hisz egy övön aluli ütést követően kopogtatta Cena-t, aki meglepően over volt a Garden közönsége előtt. Az ilyenkor szokásos face örömködés és standing tall sem maradhatott el, Cena egy asztalba vágta az AA-vel Wyatt-et az esemény záró pillanataiban.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s