5 comments on “Mi lesz a Universal öv sorsa a WrestleMania-t követően?

 1. Egyébként a legtöbb találgatásban nem is az a szomorú, hogy melyik part-timer lesz hónapokon keresztül bajnok, hanem, hogy minden felállásban a fix pont Roman győzelmei. Nekem nincs bajom Reigns-el, de egy turn nélküli WM győzelem és egy újabb bajnoki futás lenne az utolsó szög a karrierje koporsójában.

  Kedvelés

 2. Egyiknél sem akarom látni az övet, kibaszottul gáz hogy megint eljátszák a lesnaros sztorit. Ha meg mindenképpen valami pusztító karakternél akarják látni az övet akkor adják oda Strowmannek ő még talán meg is érdemli, főleg az utóbbi idők teljesítményéért. Bár ahogy azt a wwe-nél szokás, majd még1X odadobáják mr dögunalmas Reignsnek, azt utána neki adják megint az övet.

  Kedvelés

 3. Arra is van esély, hogy mindenki Lesnart várja WM-en bajnoknak, de Goldberg lesz, és SS-en Roman-nel megrendezik a spear vs spear csatát, amit korábban rebesgettek.

  Kedvelés

 4. Sziasztok.
  Remélem nem így lesz/ mármint hogy Lesnar kevest fog szerepelni/. Vége a UFC karrierjének, nem szinészkedik, tehát marad a WWE. Megértem ha keveset szerepel hogy ne legyen nagyon unalmas, de remélem többet fog a képernyön szerepelni és nem csak a “dark”szegmensekben.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s