10 comments on “Universal Championship ütközet a RAW-n? – SPOILER

 1. Szerintem ez sima formalitás. A “szabályok” szerint jár KO-nak a visszavágó, gyorsan letudják, hogy utána már csak a Lesnar-Goldbergre koncentráljanak. Jó eséllyel ez lesz a Raw egyik főszála, Steph lecseszi Foleyt, hogy miért tiltotta ki Joe-t, majd elrendeli a visszavágót gyorsan még a Rawra, hogy helyrehozza. Lehet még ad valami DQ-t is a meccshez, hogy ne legyen champ adventage, de kb ennyi. Aztán Goldberg valahogy címet véd, lehet beavatkozik Lesnar is, ha az évi 20 suplex kvótájából 2-3-at elpazarolnak egy Raw-n és pont.

  Kedvelés

 2. Értem én, hogy sokaknak nem tetszik, de egy Goldberg – Lesnar főmeccsben sokkal több pénz van mint egy KO – Jerichoban.

  Kedvelés

 3. Ko vs Goldberg ha fastlene meccsen kemény 30 másodperc volt most lesz kemény 10 másodperces meccs. Nagyon remélem Lesnar nagyon el fogja picsázni Goldberget és végre abbahagyja ezt a majomkodást és nem lép többet a ringbe. Igaz hogy Lesnar parti timer de ennél még ő is sokkal jobb, mint amit mr. Fél másodperc nyújt.

  Kedvelés

 4. Gondolkodtam, hogy szerintem ezt már iszonyat régóta tudtuk, és talán már ez is rányomta a Raw nézéseinkre a hangulatot, hogy tudtuk kiknél köthet ki újra a főöv? Mit látnak Vincék egy ilyen meccsben? SS-en nagyot szólt, hogy Goldberg visszatért, de a Rumble óta látjuk, hogy egy értelmes mozdulatot nem bír már megcsinálni a Spear & Jackhammer kettősön kívül. És akkor ez lenne még a WM főmeccse is? Tavalyi SummerSlam ott a bizonyíték mennyire ocsmányság születik abból ha Lesnar main eventbe szerepel, de tudom, hogy ez sok embernél igaz az SS-re is. Nem érdekel mennyi pénzt kellene fizetni Goldbergnek, de a Rawn veszítsen és Owens vs Jericho ezerszer jobb érzelmekkel teli feud lehetne a főövért… Erre most majd birkóznak US övért amiről azt se tudjuk már, hogy néz ki.

  Kedvelés

 5. K.O nem a kedvencem, de azért Goldberg miért érdemelte most meg ezt az övet? Survivor Series óta semmit nem csinált.
  Lehetett tudni hogy ki nem fog kapni WM előtt, de Azt vártam most legalább egy normális meccsen nyer, és úgy adják neki az övet.
  Nyilván megvan ennek az értelme, csak egy átlagos nézőként én nem értem ezt. ( adás utáni friss vélemény)

  Kedvelés

 6. Remek főmeccs lesz Mr. Onlysuplex vs Mr. félperc…tisztelem Goldberget félre értés ne essék de az SS-en azért nem birkózott mert a válla nem volt 100%…az RR-en ? Ha story megértem, ezek után meg ugye Owensnek sem volt esélye…4. nekifutásnak remélem nem 5 perces lesz a MainEvent amiből 4:45 csak az entrance…:/

  Kedvelés

 7. Egyetértek azzal hogy nem tul jó pont az, hogy két part timer meccse a raw fő övéért zajlik. De ennek a mecsnek szerintem egy jó 10 évvel ezelőtt meg kell volna történnie és ezzel szerintem sokan egyet tudnak érteni. Nekem fájóbb pont pl hogy nem lesz Cena vs Taker meccs. Persze ez az én véleményem 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s