3 comments on “The Undertaker napokon belül visszatér

 1. Igazság szerint én egyik meccsre sem vagyok túlzottan kíváncsi.

  Roman turn-re jelenleg kicsit az esély, mivel minden face sérült, viszont Taker ellen csak így lenne értelme. Azzal, ha Taker beavatkozna a meccsbe, szigorúan véve ő indulna heel szerepből, ami egy elcseszett bookolás lenne. A másik a meccs kimenetele, mivel jó eséllyel Vince megveretné Takert, amivel Romant még jobban megutálnák (állítólag már Shane-nel is elverette volna). Ebből a legtöbbet úgy hozhatnák ki, hogy Roman az egyik legemlékezetesebb heel turnt produkálná a Mánián és valami csalással nyerne, de ezt úgysem lépik meg.

  Bálor eddig a main rosteren semmit nem mutatott, de hozzávágtak egy címet. Taker ellen megint kérdéses lenne a szerepe. Top face-nek szánják, de a WM-en Taker ellen kétlem, hogy elfogadnák face-nek. Ráadásul benne van a pakliban, hogy elveretnék vele Takert, ami kb ugyanúgy hazavágná a megítélését, mint ahogy anno Reings-el tették.

  Aminek én örülnék, ha a Braun vs Roman tovább menne a WM-ig (engem az utóbbi 2-3 hétben szórakoztatott), a Lesnar vs Goldbergből pedig Triple Threatet csinálnának Takerrel, de ez persze nem fog bekövetkezni.

  Bálor meg előbb dolgozzon kicsit a main rosteren. Akár betolhatnák a kopaszok mellé Klubozni, persze ez a top top top face státusza miatt megint nem fog megtörténni.

  Kedvelés

 2. Bálor majomkodása eddig nagyon nem győzött meg. Az eddigi is nagyon nagy push volt, amit kapott (még Romannál is), ez túl nagy lenne. A rosterből Undertaker Cenával érdemelték volna megy egymást, ellene is néztem volna meg szívesen, de ha ellene nem, akkor a Roman-turn miatt viszont igen szükséges lenne Reignsszel feudolni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s