7 comments on “Luke Harper ismét Bray Wyatt oldalán?

 1. Tweener vagy hogy nevezik az ilyesmit. Nem kell feltétlen heel vagy faceként skatulyázni egy karaktert. Létezik az aranyközépút.
  Biztos lemondott a kihívói jogról? Végülis a jogot megnyerte, szivathatta is a lemondással nemde? A látottak után fôleg.

  Kedvelés

 2. Wyatt szerepe picit olyan mint AJ, hogy heel, de közben meg mindenki örül, hogy bajnok. De szerintem Wyatték csak HHH ellen működhetnének jól faceként (Royal Rumble 2016 mikor belemászott Bray Hunter arcába), de ők most is heelek. Főleg ha jön Rowan elég érdekesként néz ki, hogy 3-an püfölik a “heel” Randy Ortont. Layman egyébként Harpert szerintem nem fogják WM címmeccsbe rakni, nagyon jól mozog, de szerintem a legutóbbi adás miatt ahol alig érkezett rá reakció (bevonulás), de egyetértek veled jó lenne ha nem csinálnának Brayből is gyáva heelt.

  Kedvelés

 3. Én sem érzek keveredést Wyatt és Orton szerepei között, szerintem is Randy a face. Vagy ha nagyon szigorúan nézzük a sztorit – bár mindenki tudta, hogy csak “beépült” -, akkor Randy épp most produkálta az utóbbi évek legemlékezetesebb face turn-jét.

  Harper visszatérésének a családba örülnék is, meg nem is. Egyrészt szerintem a Wyatt family (az eredeti hármas) egy hihetetlenül eltalált formáció és Wyatt hitelesebb és félelmetesebb is volt társakkal. Másrészt ez Harper egyértelmű eltemetése lenne. Még akkor is, ha az aktuális bajnok körül mozog folyamatosan, az ő szerepe lenne, hogy a feudokban Bray helyett pinneljék, hogy Wyatt karaktere ne sérüljön. Plusz akkor felesleges volt pusolhni Brayt kétszer is Cena ellen, ha most visszatér a régi felállás, és megint mások mögé bújik.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s