Beth Phoenix nem zárja ki a visszatérés lehetőségét sem

029_tlc_12192010hm_0161-f61685b18aaccc46d3ab9f61761dc83f

Tegnap óta hivatalos, hogy Beth Phoenix a 2017-es Hall of Fame Class 5. tagja. A korábbi szupersztár a USA Today-nek nyilatkozott elsőként, és természetesen szóba került az esetleges visszatérés is, amivel kapcsolatban – Kurt Angle-höz hasonlóan – egyáltalán nem volt zárkózott.

Beth tudja, hogy az erre adott válasza nem valami nagy durranás, és nem is épp az, amit a rajongók lényegében hallani akarnak (konkrétum), de azt vallja, hogy soha ne mondd, hogy soha. Ha lesz egy lehetősége, ami egyben kedvező a családja számára is, ami az első és legfontosabb – hajlandó a visszatérésre. Nagyon elismerően beszélt továbbá Charlotte Flair-ről, valamint Nia Jax-ről, akikkel tulajdonképp egyaránt ringbe lépne ha úgy hozná ez a bizonyos lehetőség.

A “Glamazon” 2006 májusában debütált a WWE-ben, amit követően háromszor lett Womens, egyszer pedig Divas champ. 2012 szeptemberében végleg feladta álmát családi dolgokra hivatkozva. Azóta visszavonult a profi bírkózástól és csak családjának él. Később a bizniszből jól ismert Edge oldalán kötött ki, akit 2013 decemberében egy kislánnyal ajándékozott meg. A kicsi a Lyric Rose nevet kapta, tavaly májusban pedig jött a kistesó, Ruby Ever.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s