Seth Rollins kihagyhatja a WrestleMania-t

seth-rollins-battleground-645x370

Ajajj.

Nem kecsegtet sok jóval a WWE hivatalos előzetese, ami a RAW-t illeti. Az adás kétségkívül leginkább várt pontja Seth Rollins interjúja lesz, ami alatt az Architect választ ad arra a kérdésre, hogy milyen állapotban van korábban műtött térde, ami Samoa Joe támadásának következtében sérült újra.

A hivatalos RAW előzetes alapján erősen 50-50% a szitu. Ennek értelmében nyíltan kijelentik, hogy jelen állás szerint úgy tűnik: Seth Rollins nem tud harcba szállni a WrestleMania-n, ráadásul zsinórban másodszor a tavalyi kihagyást követően. Két opciót vázolnak: Rollins személyesen erősíti meg a sajnálatos hírt, vagy egy üzenettel készül Triple H és Samoa Joe számára.

Nincsenek konkrétumok, csak bizonytalanság. Elképzelhető, hogy Rollins valóban nem lesz harcképes állapotban, és ha csak a legcsekélyebb mértékben is kockázatos a helyzet, biztosan nem fog engedélyt kapni a szereplésre.

Reklámok

Seth Rollins kihagyhatja a WrestleMania-t” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kevin Owens vs Jericho mellett a számomra legjobban várt meccs volt már TAVALY SZEPTEMBER óta, először nagy kár volt mikor nem lett meccsük a Survivor Seriesen, aztán a Rumblen se lett meccsük most meg ha még ez is elmarad… Hunter ellen 1 hónap alatt nem tudom kit és, hogy lehetne felépíteni, de ez nagy csalódás a számomra, bár én még mindig book szagot érzek egy kicsikét.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s