3 comments on “Daniel Bryan visszatérhet a ringbe?!

 1. …s ahogy hallom és látom a közönség is vevő az egyik leghitelesebb heel-re… Mikor bejön kapja a reakciót ( ahogy hallom nem bú és nem örülés,de kapja),a DB jellegzetes rúgásait meg igencsak szeretik. Nagyon ott van mostanában,sajnálom,hogy nem lehet főöv közelében ( ahogy itt írtátok,valami sérülékenysége miatt talán….pedig azért igencsak letett már pár dolgot itt ( 99% HoF lesz valamikor). Ritka kevés pankinak van annyiféle címe itt,mint neki.

  Kedvelés

 2. Amikor Miz kiejtette Cenat, én is biztosra vettem a vegyes meccset.

  Viszont belegondolva, nekem ez nagyon kevésnek tűnik mind Cena, mind Miz részéről egy WM-re. Egy SD vagy Raw main event sörmeccsnek elmegy, de erre elpazarolni két kiemelkedő arcot a rosterből szerintem tévedés.

  Ha Cenának nem akarnak főszerepet, akkor tolják be valami fiatal ellen, hogy pusholja – eredménytől függetlenül – a karrierjét.

  Miznek ott a Bryan-es feud, de ha az orvosi okokból nem megy, és idő sem lenne egy másik feudra, akkor tolják be triple threatbe az IC vonalba, bőven megérdemelné. Az in-ringje engem untat, de évek óta szórakoztató gimmick, és fel is pusholták annyira az elmúlt évben, hogy az egyik leghitelesebb sunyi heel az egész rosterben.

  Fentiekkel ellentétben ez a vegyes bohóckodás olyan szinten nem érdekel, hogy jó eséllyel pörgetném a WM-en, pedig ott minden meccset megnézek szinte kivétel nélkül.

  Kedvelés

 3. WrestleMania kilőve, szerintem ez a mai SD-vel biztosan elmondható, hogy Miz vs Cena lesz a két lány bevonásával. Szerintem ha most ennyi előzmény nem kapott engedélyt nem tudom mi változna ezután.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s