7 comments on “Új formáció készülőben Triple H vezetésével?

 1. Ha össze is állna egy ilyen csapat, nem lenne nagy durranás, mert Triple H úgyis egyfolytában NXT-zik. Viszont Hunter még mindig minden idők legjobb heel-je, úgyhogy az amúgy is gyengélkedő RAW rostert felhúzhatja, mondjuk oda inkább normális face karakter kéne.

  A Shield összeborulásra van esély a Manian, akár Ambrose-zal is. Eleve nem tudjuk, hogy mikor lesz a következő draft, a Shield-től meg simán kitelne, hogy cikázgat a műsorok között, egyszer csak berontanak a Smackdownra…

  Klub, Shield, Evolution 2.0, Wyatt Family… lenne benne fantázia.

  Kedvelés

 2. Ha a shield tagok eloszlása nem változik a rosterek között, a feudot simán megoldhatják egy beugróval. Ambrose helyére berakják Samit, ezt már tesztelték a RAW-n, plusz most Joe-val feudol, KO-val történelmük van, magyarázni sem nagyon kellene. Evolution 2.0 vs Shield 2.0, ahol így a Shield is gond nélkül veszíthet, hiszen nem az “eredeti” felállásban vannak.

  Plusz az NXT-ben még ott a Sanity, akik ugyan engem nem győztek meg, de hiteles ellenfeleik lehetnek, ha felhozzák őket. Plusz ha Rowan visszajön, egy közös PPV adáson a Wyatt family is (ha még lesz valaha).

  Kedvelés

  • A Klubot kifelejtettem. Jelen állapotukban alkalmatlanok komoly feudra (meg jelenelg nincs is klub, csak két kopasz bohóc), de egy AJ vagy Bálor beugrásával bármikor pusholhatják őket is.

   Csomó jó faction-t össze lehetne már most is hozni, csak végre mozdulni kellene valamerre. Jelenleg a Rawk önismétlődőek, a sztorik nagyon lassan haladnak (vagy egyáltalán nem), ezzel kellene kezdeniük valamit.

   Kedvelés

   • igen, meg lehetne csinálni kopaszékat is rendesen itt is akár…. Szerintem Bálort kéne oda tolni,de ezek nem fogják…. 🙂

    Kedvelés

 3. Mondjuk összeálna a Shield mint régen, és jönne a közönségből berohanás, csak mint “szervezeten kivűli igazság liga”. Talán álarcban de mindenki tudja hogy ők-de mégsem.
  Elvégre sportSZÓRAKOZTATÁS.
  Minden megeshet😁😁

  Kedvelés

 4. Nem tudom ezek a nagy csapatok össze állása két dologban tényleg megbukott Batista miatt az Evolution illetve a League of Nation még borzalmasabbra sikeredett, de nem tudtak igazán mit kezdeni a teljes Wyatt Familyvel sem. Most egy ilyen Shield reuniont mindenki megnézne, de kérdés ekkora roster mellett már rögtön az első draft után el kell sütni? Observer jól szokott ráérezni a dolgokra, szóval érdemes megjegyezni ezt.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s