Világbajnoki címmérkőzés a SmackDown-on, John Cena megkapja visszavágóját

c4nohsfwiaeyeov

Bray Wyatt történelmi sikert aratott a vasárnap esti Elimination Chamber-ön, hisz első egyéni bajnoki címét szerezte azáltal, hogy John Cena és AJ Styles eliminálását követően elhódította a világbajnoki övet.

Az új bajnoknak viszont nincs sok ideje a babérokon csücsülni, ugyanis a SmackDown ma esti epizódjában Bray Wyatt máris visszavágót ad John Cena-nak.

Mindez tehát azt jelenti, hogy ma este akár ismét történelmi pillanatnak lehetünk tanúi. Ha John Cena megveri Wyatt-et, akkor egyszer, s mindenkorra átveszi a vezetést az örökranglistán, ami a világbajnoki regnálásokat illeti. De vajon tiszta mérkőzés lesz? Mivel túl sok a zavaró körülmény, vélhetően nem. Orton beavatkozhat Wyatt javára, The Miz – akit Cena eliminált a Chamber-ben – pedig Cena kárára, ami a Franchise player vereségéhez vezetne, s egyúttal új történetet indítana számára a WrestleMania-ra.

Reklámok

Világbajnoki címmérkőzés a SmackDown-on, John Cena megkapja visszavágóját” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Nos én szerintem,ez nagyonnagyon nagyon jó kis ötletl,ez hogy na rögtön az első adáson vagyis a PPV követő első adáson védi meg Bray az övet.Mondani se kell,tuti hogy megvédi,Cena nem fogja megnyerni ezt a meccset.Pofátlanság volna a kreatív teamtől,hogy ennyi ideig hagyják nála az övet.Maradjon csak bajnok és majd a WM eldől ki a jobb Orton vagy Bray ?
  Nem lesz tiszta meccs a SD main eventje,szerintem Orton bejön és paff ad egy RKO-t..na hogy kinek ? Jó kérdés.

  Kedvelés

 2. Szerintem is kevés az esély, hogy elveszítse az övet, de nem teljesen lehetetlen. Nagy kérdés, hogy akarják-e őt, mint címvédőt a WM-re. Egy Orton vs Wyatt cím nélkül is eladja magát, nem feltétlenül kell hozzá az öv, amivel egy másik meccset értékesebbé tehetnének.

  Viszont azt erősen kétlem, hogy egy Cena rekord döntést és 17. címszerzést egy mezei SD-re raknának, éppen ezért, ha le is veszik Wyatt-ről az övet, inkább AJ-nek adhatnák. Viszont ha lesz Shane vs AJ, az szintén 99% nem címmeccs lesz, így ha ez a terv nem változott, Wyatt jó eséllyel besétál a címmel a WM-be.

  A meccsre én is beavatkozást tippelek, Orton vagy Harper részéről.

  Kedvelés

 3. Nyerjen Wyatt, de ne csalással. Unalmas már, hogy RAW meg SD-ken így érnek véget a meccsek, hogy valaki berohan megzavarni.
  de nyilván ez a sztori

  Kedvelés

 4. Anno Christian is 2 nap után elbukta az övet ha jól emlékszem akkor ő Orton ellen. De szerintem jó páran belefognak avatkozni itt Orton, Harper, és marad az öv Wyattnél.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s