011_sd_01312017ca_0016-ca7756b69f55f13f8ea4766192b63494

Eddig sem volt rossz, ezek után pedig főleg nem lesz az.

Március 12-én a SmackDown Live visszatér a “világ leghíresebb arénájába”. A New York-i MSG-ben tartandó Live Event eddigi kártyája is tekintélyparancsoló volt, ehhez most még hozzájött egy WWE Bajnoki címmérkőzés, valamint egy Face-Off szegmens.

A kártya:

* WWE Championship Match: John Cena (C) vs. Bray Wyatt
* WWE Universal Championship Match: Kevin Owens (C) vs. Brock Lesnar
* WWE Intercontinental Championship Match: Dean Ambrose (C) vs. The Miz vs. Baron Corbin
* WWE Smackdown Tag Team Championship Match: American Alpha (C) vs. The Usos
* Randy Orton vs. Luke Harper
* Dolph Ziggler vs. Apollo Crews
* Alexa Bliss, Mickie James, Natalya & Carmella (with James Ellsworth) vs. Nikki Bella, Tamina, Becky Lynch & Naomi – 8 Woman Tag Team Match 
* Rhyno, Heath Slater & Kalisto vs. Curt Hawkins & Breezango
* Shane McMahon face-to-face with AJ Styles 

Természetesen azonnal robbant az internet, hisz a Cena vs. Wyatt egyrészt előrevetíti, hogy kettejük közül kerül ki a vasárnapi Chamber meccs győztese, a Shane & AJ szegmens pedig alátámasztja a hónapok óta pletykált WrestleMania ütközetet a felek között. Ugyanakkor fontos kiemelni: az, hogy a szupersztárok bajnokként vannak hirdetve az eseményre semmit jelent, a változtatás jogát folyamatosan fenntartja a szervezet. Bár ebben a tekintetben a szóban forgó kártya két helyen változhat: Cena helyett Wyatt lesz a bajnok, Owens és Lesnar meccse pedig (ami egyébként is csak különlegesség a nézőcsalogatás végett)  nem az övért zajlik majd abban az esetben ha Goldberg menet közben elhódítja azt KO-tól a FastLane-en.