7 comments on “Elimination Chamber 2012 – World Heavyweight Championship, Teljes mérkőzés, HD

  • Jó, hogy tudsz olvasni lol. A szinte kivétel nélkül mióta jelenti azt, hogy csak és kizárólag lol. Trollnak is gyenge vagy lol.

   Kedvelés

   • Mondták már rám többen is, hogy trollkodom (ha igen, nem szándékosan), de te Warlock még rajtam is túlteszel! Amióta itt vagy, csak állandóan elemezgetsz, kritizálsz másokat, okoskodsz a Wikipédia és közösségi oldalakkal való tudományoddal, hogy hú de “kemény” vagy.. Egy fokkal nem vagy jobb Royal-nál!

    Kedvelés

    • Ha tények megosztása és a pankráció üzleti hátterének elemzése trollkodás, azt szívesen bevállalom. Költözök is a híd alá, hogy vikingek lekaszaboljanak.

     Amúgy meg miért zavar ennyire? Belerondít a tündérmese világodba, ahol Cesaro a legkisebb királyfi, Reigns a csúnya sárkány, Vince meg a gonosz varázsló? Talán egy fórumba belefér, hogy nem csak fekete-fehér dolgokat írok ide le, meg mondjuk elolvasom a külföldi oldalakat, közösségi médiát, megnézek történeti és edzéselméleti videóanyagokat is? Tehát a te szemedben én vagyok a troll, és nem az, aki csak mindenre zsigerből azt írja, hogy “szánalmas”. De hajrá! Majd kitiltanak az adminok, ha sértő vagyok, addig el kell viselned a rettentő gyalázkodó tényeimet.

     Kedvelés

 1. Mindig bírtam nagy khalit,igazi pusztító volt,Takeres feud meg a batistás harcok is jók voltak,rr-en amikor megjelent mindenki beszarttőle..de igen ő egy óriás volt,ha földrekerült ott is maradt..kár érte h olyan mélyre süllyedt a végén h jobbolt és törpével táncolt..Megérdemelne egy búcsú meccset valahol valamikor..

  Kedvelés

  • A szakma és a rajongók által minden idők egyik legrosszabb pankrátorának tartott egyedről beszélsz. Nem rossz indulatból mondom, de már észrevettem, hogy neked szinte kivétel nélkül a nagy és marcona pankrátorok jönnek be, a többit meg kutyába se nézed. Nincs vele bajom, mindenkinek az tetszik, ami, csak érdekes preferenciának tartom.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s