20160114_sd_ambrosepromo_2

Alig két hónap múlva WrestleMania, de a Card már szinte most zsúfolásig megtelt. Rengeteg szupersztár maradt azonban így is, akiknek egyelőre semmi sincs kilátásban – őket jobbára az Andre the Giant Battle Royal-ban láthatjuk majd.

Dean Ambrose a Rumble után az Elimination Chamber-en sem védi meg az Interkontinentális bajnoki övet. Ehelyett szerepet kap a WWE Bajnoki övért folytatott Chamber meccsben, de valószínűleg csak azért, hogy elinduljon következő nagy feudja, aminek végállomása egy WrestleMania címvédés lehet. Elnézve a mezőnyt, Dean következő ellenfele Baron Corbin lehet. A Lone Wolf szintén tagja a Chamber küzdelem mezőnyének, de ha Ambrose kiejti, jó eséllyel választ kapunk arra a kérdésre, hogy ki lesz Dean ellenfele a Mánián. Ahol viszont csak a KickOff-ban lenne hely egy one-on-one címvédőcsatához, hisz a Main Card négy órásra tervezett részére már körvonalazódik egy Goldberg vs. Lesnar, Orton vs. Wyatt, Owens vs. Jericho, Big Show vs Shaq, Triple H vs. Seth Rollins/vagy más a komolyabb baj esetén, Reigns vs. Taker, Styles vs. Shane McMahon, női címmeccsek, tag team címmeccsek, és az elengedhetetlen közönségszórakoztató szegmens, mint amit tavaly The Rock prezentált. A sormintát pedig még folytathatnánk olyan nevekkel, mint John Cena, The Miz, vagy épp Finn Bálor!

A Wrestling Observer szerint jelenleg nincs konkrét terv a WrestleMania-ra, ami az Interkontinentális bajnoki címet illeti. Ez részben lehet a zsúfolt Card miatt, részben pedig amiatt, hogy a már két éve látható többszemélyes létra meccset idén egy Cruiserweight övért folytatott létrameccs válthatja fel a korábbi jelentéseknek megfelelően.