cena-1485748687-800

John Cena történelmet írt vasárnap este azzal, hogy AJ Styles legyőzésével megszerezte karrierje 16. világbajnoki címét, amivel beállította a legendás Ric Flair csúcsát. A Cenation vezetőjének viszont nincs sok ideje űlni a babérokon, ugyanis két hét múlva következik az első címvédő-összecsapása.

Február 12-én a SmackDown Live exkluzív PPV eseménye lesz az Elimination Chamber. John Cena-nak a pokoli építmény rácsai között kell kockára tenni a WWE Championship-et öt másik szupersztár ellen. A győztes, jó eséllyel címvédőként mehet a WrestleMania 33-ra, ahol ellenfele a friss, s egyben kétszeres Royal Rumble győztes Randy Orton lesz.

Orton Rumble győzelmét nem is olyan rég Dave Meltzer már előrevtítette azzal egyidejűleg, hogy Bray Wyatt elhódítja a WWE övet az Elimination Chamber-ön, aminek következtében megkapnánk a már régóta biztosnak tűnő Orton kontra Wyatt csatát, ami a Mánián a világbajnoki címért zajlana. Ebből persze egyenesen következne, hogy John Cena regnálása mindössze két hétig tartana, ami viszont nem a legreálisabb opció azt figyelembe véve, hogy visszatérése óta milyen erősen van bookolva John.

A Chamber meccsre Cena mellé már AJ Styles is hivatalos, így még négy hely maradt szabadon. Ezek legnagyobb várományasai Bray Wyatt, Luke Harper, Baron Corbin, The Miz, Dolph Ziggler, valamint Dean Ambrose. Ma este talán okosabbak leszünk azzal kapcsolatban, hogy kik is léphetnek majd ringbe a WWE legbecsesebb övéért.