039_raw_01232017dg_2417-a1d15f611637ba4400b7f009b45f59cc

Arra valószínűleg kevesen számítottak, ami ma hajnalban történt. Pláne annak fényében, hogy hat nap múlva Rumble. Vasárnap este 30 szupersztár lép ringbe a PPV főmérkőzésén, hogy közülük kerüljön ki az az egy, aki világbajnoki címmérkőzést biztosít magának a WrestleMania 33-ra.

A 30 résztvevő egyike volt Seth Rollins, egészen ma hajnalig. Történt ugyanis, hogy Stephanie McMahon egy mérkőzés megnyeréséhez szabta azt, hogy Sami Zayn résztvehessen a Rumble meccsben. Az “Underdog From The Underground”-nak ehhez nem mást, mint Seth Rollins-t kellett legyőzni. Seth vereség esetén elveszíti helyét a meccsben, az eredménynek megfelelően pedig Sami váltja fel. A nagyon intenzívre sikerült összecsapás végül Rollins markában volt, de ekkor egészen váratlan dolog történt.. Megszólalt Triple H zenéje, amire a Cleveland-i közönség valósággal megőrült. Így volt ezzel Rollins is, aki ebben a pillanatban teljes mértékben figyelmen kívül hagyta, hogy jelenleg egy wrestling mérkőzésen szerepel. Hiába pásztázta azonban a bejáratot, csak nem akart érkezni korábbi mentora. Seth jobb híján megkísérelt volna még egy Pedigree-t Zayn-nek, de ezt a kanadai egy jól időzített small package-el kontrázta, amit követően lekopogtatta Rollins-t.
Seth dühtől remegve indult vissza a backstage-be, ahol Foley-től követelt válaszokat. Ezt a GM nem tudta megadni – legalábbis – nem érdemleges formában. Rollins szerint összeesküvés áldozata lett, de mindez nem változtat a meglepő tényen: a korábbi WWE Nehézsúlyú világbajnoknak, a szervezet jelenlegi Top Face karakterének – jelen állás szerint nincs mérkőzése a Royal Rumble PPV-re!

Persze ez nem azt jelenti, hogy Seth Rollins otthonról fogja figyelni a PPV-t, kényelmesen, egy üveg sörrel a kezében

A hogyan továbbra több variáció is van, ezeket válogatjuk most össze.

  • Először is, Rollins kimehet a ringbe promózni, ekkor pedig már Triple H is megérkezhet teljes életnagyságban. Hasonló szegmens, mint amit a 2015-ös FastLane-en láthattunk The Game és Sting között.
  • Másodszor, Triple H indulni akar a Rumble-ben, ehhez viszont elsődlegesen Rollins-t kívánta eltakarítani az útból. Ez részben sikerült, ugyanakkor nem garancia, hisz amint Triple H ringbe lép, Seth egész biztos, hogy megjelenik a szorítónál és semmitől sem fog riadni a revans érdekében.
  • Harmadik variáció, hogy Rollins-t nem érdekli a tény miszerint elveszítette helyét a meccsben. Hátbatámad valakit entrance közben, és átveszi az illető státuszát a küzdelemben. 2015-ben Erick Rowan és Curtis Axel esetében láthattunk hasonlót.
  • A negyedik és egyben legelképzelhetetlenebb eshetőség, hogy Seth Rollins-nak semmilyen szerepe sem lesz vasárnap.

Mit gondoltok, hová vezetnek a RAW-on látott események Rollins-t illetően?