4 comments on “A hajnali dráma lehetséges következményei

 1. Anno volt egy Wyatt szegmens,amikor majdnem neki ment hunternak..amikor a Birodalom még élt és virult.Remek feud lett volna kettejük között,de abból se lett semmi ahogy a Wyatt family vs lesnarbol sem,pedig ott azért tavaly ilyenkor is volt kis pajkoskodás..kár értük..

  Kedvelik 1 személy

 2. Szerintem meg a legvalószínűbb, hogy a Reigns-KO meccsben tűnik fel, és az lesz a bosszúja, hogy megnyereti Roman-nel az övet. A sztoriba illik, hiszen mindig is azt ígérte, hogy elpusztítja KO-t, akit Hunter választott, plusz ezzel talán Reigns címnyerésére is jobban reagálna a közönség.

  Mivel DQ lesz a címmeccs, és Y2J biztosan kiszabadul és lesz valamilyen szerepe, ezért szerintem Rollins itt kaphat a legnagyobb eséllyel szerepet.

  Kedvelés

 3. Szerintem Hunter biztos nem lesz a Rumbleben azt tudtuk, hogy mikor nyert akkor Reignssel úgy mond feudba volt és azért került be egyáltalán a meccsbe. Ő jelenleg nem akar most kihívó lenni pont az újdonsült választottja ellen, aki persze nem is az, hiszen mint tudjuk Hunter augusztus óta meg se magyarázta mit miért csinált. NXT Takeoveren se hinném, hogy valami történne kettejük között én max egy promót várok Rollinstól és arra megjön Hunter a Rumblen.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s