Mickie James hivatalosan is a SmackDown tagja – jöhet a Becky elleni viszály?

lynch-james

Talán nem sokan lepődtek meg azon, hogy “La Luchadora” valójában nem más, mint a női birkózás egyik legmeghatározóbb alakja, Mickie James. Alexa Bliss újra az ő segítségével védte meg a SmackDown Női bajnoki övét az Irish Lass Kicker-rel szemben a történelmi jelentőségű Steel Cage csata során. Mickie ezzel hivatalosan is csatlakozott a kék csapathoz, rövidesen pedig viszályba kezd(het) Becky Lynch-csel, akinek az utóbbi hetekben rendre keresztbe tett.

Ha nem lenne már most zsúfolásig a Mánia Card, az alábbi párosítások nagyon impozánsak lennének női frontról:

  • Charlotte Flair (C) vs. Bayley – RAW Women’s Championship Match 
  • Sasha Banks vs. Nia Jax, vagy Stephanie McMahon 
  • Alexa Bliss (C) vs. Nikki Bella – SmackDown Women’s Championship 
  • Mickie James vs. Becky Lynch 

Jól néz ki, jól hangzik – helyszűkében viszont aligha fogunk négy darab női meccset kapni a világ legnagyobb színpadára. Pedig talán jobb lenne, mint két esetleg több személyes meccs a bajnoki övekért, ami kizárólag a helyhiány miatt lenne többszemélyes, hogy senki se maradjon le a nagy eseményről.

Nagy kérdés, hogy mi lesz Mickie-vel a folytatásban. Első és legfontosabb feladata a fiatal titánok segítése, mint például Becky. Ezzel, hogy lekerült róla a maszk – egyúttal – Becky-t ki is lehetne vonni az öv sztorivonalából, hogy az Ír hölgy megkezdhesse viszályát Mickie-vel. Ugyanakkor ha ez megtörténne, Alexa kihívó nélkül maradna, hisz a következő és egyben legreálisabb opció erre a státuszra az a Nikki Bella, aki visszatérése óta még nem vesztett meccset PPV-n, viszont jelenleg Natalya személyében mással foglalatoskodik. Egyelőre és csak a Rumble-ben gondolkodva, kinéz egy újabb Alexa vs. Becky, ami most már tényleg csak időhúzó kategóriát képviselne. Itt viszont felmerül az is, hogy a négy órás PPV-be, amiből csak a Rumble meccs egy óra, mennyire fér bele még egy csata. Ha csak azt vesszük figyelembe, hogy a RAW női öve is megvédésre kerül – illő lenne a SmackDown esetében is megadni a lehetőséget. A helyét pedig akár úgy biztosítani, hogy az amúgy is keveseket megmozgató Swann kontra Neville Cruiserweight övmeccset lerakják a két órás KickOff tartalmaként.

Reklámok

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s