6 comments on “Két lehetőség Goldberg előtt a FastLane-re?

 1. Reignsel a WWE megpróbálja harmadjára is ezt a totális lehetetlen küldetést, jelenleg akárki ellen nyerné az övet még Owens ellen akkor is csak rosszabbul járna. Totálisan kiégetik, nem engedik el a mikrofonnal se, mert azért jó poénjai vannak (Owens amikor egyszer promozott és elakadt a beszédje közben ott is jól improvizált) és heelként még jobban működne. De Vincen meg a kreatívokon annyira érződik, hogy bizony belőle akkor is szuper Reignst akarnak csinálnak, hogy már fájdalmasan tönkreteszik a srácot.

  Kedvelés

 2. Csóri Reignst maguk a kreatívok teszik tönkre. Év elején, de inkább nyáron marha jókat meccselt, aztán Rusev ellen megint visszarakták a szuperhős vonatra, hibáztak. Aztán egyből visszalőtték main eventbe, holott saját sztoriszálat is vihetne az övvel. Komolyan mondom én már sajnálom a srácot, hogy folyton kicsesznek vele.

  Kedvelés

 3. ko amugy hamar megy a levesbe,sajnos ha bálorka nem sérül meg,nem lett volna bajnok..kár érte.
  1 x colt bajnok akkor is viccnek volt csak jó..pedig egy legenda segített neki végig..

  Kedvelés

 4. Ha lesnar bekavarna és kentaur legyőzné Goldberget..élve égetnék el..a csámpás urakodóval együtt..
  Undertaker..az élő legenda legyőzője,lesnar,az ő legyőzője a szintén legenda Goldberg és az ú legyőzője kentaur? L O L

  Senki nem veszi észre rajtam kívül h az us öv meghalt?Nincs kihívó,se meccsek se feud se címvédés,helyette a lóember ko övét akarja és meg is kapja..PFFF
  Ha uni bajnok lesz és el is bukja már 3 vagy 4 x es bajnok?…

  Kedvelés

 5. Lesnart továbbra sem hiszem, hogy WM előtt összeengednék Goldberggel, kivéve ha nagyon rosszak lesznek a nézettségi mutatók. Nekem Reigns valószínű egyébként, KO simán kaphat visszavágót egy Rawn a Fastlane előtt.

  Azt mondjuk nem tudom elképzelni, hogy milyen felállásban akarják Romant. Mind Bálor, mind Goldberg ellen egyértelmű negatív szereplő lenne, márpedig az látható, hogy nem hajlandóak heel turnt adni neki. Ezzel tovább csökkenne a népszerűsége, főleg ha nyer Goldberg ellen, még ha Lesnar bezavar, akkor is. Ha Lesnar segítségével marad bajnok, az legfeljebb abban segítene, hogy Lesnart heel irányba tolja a WM meccsre, de kétlem, hogy így gondolkoznak.

  Két opció jut eszembe a fentiekre:
  – Roman nem nyer a Rumble-ön, és Goldberg KO ellen megy.
  – Roman nyer, és megpróbálják Bálort heelként visszahozni, mondjuk a klubbal. Ez azért nem valószínű, mert a top face karakternek szánják, a kopaszok meg mostanában vicckategóriában vannak.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s