BREAKING: Chris Hero visszatért a WWE-be! – VIDEÓ

hero-triple-h

Decemberben számos pletyka szólt arról, hogy a 37 esztendős korábbi WWE szupersztár visszatér a legnagyobb wrestling promócióhoz. Akkor még maga Hero is cáfolta a híreszteléseket, ám magyar idő szerint ma hajnalban visszatért, méghozzá az NXT kötelékébe.

Az NXT most forgatta le a január végén esedékes TakeOver-ig hátralévő heti-adások anyagát, aminek utolsó fázisában az ünneplő bajnok, Shinsuke Nakamura pózolását szakította félbe Hero zenéje. Érkezett is a nagy visszatérő, majd egyszerűen csak megpaskolta a Nakamura vállán pihenő bajnoki övet – jelezve -, hogy a közeljövőben igényt tart rá.

A pletykák korábban arról szóltak, hogy Hero majd a Main Roster-re távozó Samoa Joe helyét veszi át, mint az NXT Top Heel karaktere. Könnyen előfordulhat.

Ami a TV Taping-et illeti, lezajlott a DIY és a Revival visszavágója a Tag Team övekért, kiderült továbbá, hogy Asukanak ki(k) ellen megvédeni az NXT Női bajnoki címet, valamint sor került Nakamura és Roode szerződés-aláírására, amivel címmérkőzésüket hivatalosították. Mindezt a következő hetekben: január 11-én, 18-án, valamint 25-én láthatjuk majd a 28-án megrendezésre kerülő TakeOver előtt.

Reklámok

BREAKING: Chris Hero visszatért a WWE-be! – VIDEÓ” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Anno elküldték majd most visszahozták. Örülök neki nem volt rossz amikor elsőre szerepelt és talán azért küldték el anno mert valakivel összeveszett vagy, hogy kevés volt a súlya mint amennyit Vince elvárt tőle.

    Ha már NXT, örülnék neki ha a régi MCMG-t megszerezné a WWE, de kb erre sajnos 0% az esély. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s