Véget ért az IC Championship reunion tour, Maryse 5000 dollár büntetése

miz-maryse-3

A SmackDown kedd esti epizódjában The Miz-nek kockára kellett tenni az IC bajnoki övet Dean Ambrose ellen. A mérkőzést megelőző backstage szegmensek egyikében Maryse elégtételt vett Renee Young-on, aki két héttel korábban felpofozta Miz-t, amikor is a MoneyMaker szóba hozta Renee, valamint Dean kapcsolatát élő adásban. Utólag kijelenthetjük, hogy Maryse-nek drága volt a pofon, ugyanis Daniel Bryan döntésének értelmében 5000 dollár büntetést kell lecsengetni a korábbi Díva bajnoknak. (Természetesen mindez csak a történet része, Maryse-nak nem kell kifizetni a több, mint egymillió forintnak megfelelő összeget!)

A címmérkőzéshez visszakanyarodva – véget ért az IC Championship reunion tour, miután Ambrose-on a csalási kísérletet egyike sem hatott, így a Lunatic Fringe egy Dirty Deeds-et követően kopogtatta az asszony és szárnysegéd nélkül maradt Mizanin-t, elhódítva ezzel a nagy presztízsű bajnoki övet.

Az adást követő Talking Smack-ben aztán Miz újra robbant, és megpróbált ismét maradandót alkotni, miközben pipebomb-ot dob Daniel Bryan-re, aki mindezt úgy hozta ki belőle, hogy kijelentette: Miz állandóan megkérdőjelezi ellenfelei érdemeltségét a meccsekhez, holott az igazság az, hogy azok a srácok akik eddig kiálltak ellene kivétel nélkül jobbak voltak nála. Az A-lister ezen a ponton elvesztette türelmét, és magából kikelve ordítozta, hogy ő a legjobb szupersztár ebben a cégben.

Tovább építik tehát Bryan és Miz sztoriját, amiből minden bizonnyal meccs lesz a WrestleMania-n.

Reklámok

Véget ért az IC Championship reunion tour, Maryse 5000 dollár büntetése” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Elég jó HEEL Mizazin kartárs, hiteles is, s a nézőknek is van REAKCIÓJA rá….(” bú” is ,meg D. Bryan mozdulataira elég pozitív ahogy hallom….) Viszont ha Bryan-t az orvosok tiltották el (WWE dokik talán) akkor hogy akarnak meccselni?

  Kedvelés

 2. Egyik külföldi hírportálon – azt hiszem az oldal is megerősítette – több rajongó úgy véli,sőt esküdtek hogy így tudják, hogy Miz-el akar a WWE beállítani egy IC legendát,azaz ő legyen a legtöbbet regnáló Intercon. bajnok. Amire elég nagy esély van hiszen mostanság elég sokszor vette vissza. Ha van eszük a tervnél maradnak (már ha létezik) ,mert hiába idegesítő sokaknak MIZ.. az egyik (ha nem) leghitelesebb heel karaktere az egész WWE-nek 😀 és mellesleg nincs baj se a ring,se a mic skills-el 😀 Maryse-el az oldalán meg olyan királyi páros érzetét keltik. Remélem tényleg igazak a hírek, én bírom.

  Kedvelés

 3. Érdektelen feud.Kane egyik utolsó nagy pillanata a volt maikor nyugdíjazta kecskepofát lol
  De visszatérne kockáztatva az életét miz ellen?
  Biztos h mekeke nem vesztene,miz meg lejjebb zuhanna,ennek mi értelme?
  békapofa meg tré bajnok kár h senki másnak nem adak lehetőséget..

  Kedvelik 1 személy

 4. IC övvel sokkal hatásosabb lenne a feud, de persze az elvesztése eredményezte újra ezt a vitát ami kicsit az utóbbi időben elcsendült. Remélem valahogy visszarakják Mizre az övet és WM-en akkor legalább a címmeccsük lesz egymás ellen.

  Kedvelés

 5. Egyébként zseniális feud, mivel Bryan-nek Miz az “ősi nemezise”. Csak aggódok, hogy Bryan nyaka nem bírná :/

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s