Se lánykérés, se terhesség – újabb jól időzített polgárpukkasztás a páros részéről

alberto-del-rio-and-paige-28459527-1483524278-800

Tavaly május óta tart Paige és Alberto Del Rio viszonya, amiről mind a mai napig csak negatívumokat lehetett megjegyezni.

Főként amiatt mert a mi jó Albertónk nős, nem mellesleg pedig három gyermek apja. A WWE tisztviselői, valamint a birkózó kollégák sem nézték jó szemmel a páros kapcsolatát, ez viszont az érintetteket cseppet sem zavarta. Paige hétfő este újabb követ dobott a patakba, felkavarva ezzel az állóvizet.

Alberto ugyanis egy gyémántgyűrűt ajándékozott szerelmének, amitől a 24 esztendős Díva valósággal elolvadt. Újabb szintre lépett tehát kettejük románca, amit korábban sokan kritizáltak, mondván: csak a Total Divas legújabb évada miatt mutatkoznak együtt.

Rengetegen gondolták azt, hogy a kapcsolatunk talán csak a Total Divasnak szól, de nem.. Valójában nagyon szeretjük egymást.

– fogalmaztak a TMZ kamerái előtt.

Paige (Alberto társaságában) hétfő este megjelent Tampában a RAW helyszínén, hogy a szervezet orvosi megvizsgálhassák nyakát, hogy az milyen ütemben gyógyul a műtéti beavatkozást követően. Visszatérése továbbra is várat magára, de ha minden jól megy nem elképzelhetetlen, hogy a WrestleMania környékén már láthatjuk a korábbi kétszeres bajnokot. Kérdés már csak az, hogy karrierjének folytatására mekkora árnyékot vet majd az Albertóval folytatott kapcsolat.

Ami pedig Paige terhességét illeti, valószínűleg nem kell komolyan venni ugyanis csak ízelítő akart lenni Alberto nagyszerű mexikói humorából. A posztot robbantó úr, Matt Calicchio azóta törölte is a bejegyzést.

Reklámok

Se lánykérés, se terhesség – újabb jól időzített polgárpukkasztás a páros részéről” bejegyzéshez ozzászólás

    • Ez igaz lenne, csak éppen ők tolják az arcunkba, hogy mit csinálnak. Az más kérdés, hogy engem pl nem érdekel. Paige jobb lenne, ha a pályafutására koncentrálna, mert lassan az utolsó szöget üti a koporsójába. Persze sérült volt, de korábban is erősen lejtmenetben volt már.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s